Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Populiarios pokalbių laidos JAV atsisako gyvos auditorijos: „Tai beprecedentis įvykis“

Populiarios JAV pokalbių laidos, kurių vienu iš pagrindinių atributų būdavo gyva auditorija, siekiant sumažinti koronaviruso plitimą, šou veda tuščiose studijose, rašo „The New York Times“.
Alexas Rodriguezas ir Jimmy Fallonas
Alexas Rodriguezas ir Jimmy Fallonas / Vida Press nuotr.

„Atrodo, kad rengiame atrankas“, – tiesioginiame eteryje trečiadienį, žvelgdamas į tuščias kėdes, sakė JAV televizijos asmenybė Ryanas Seacrestas, laidos „Live With Kelly and Ryan“ vedėjas.

Kitoje studijoje Whoopi Goldberg, viena iš pokalbių laidos „The View“ vedėjų, taip pat keistai jautėsi prie apvalaus stalo sėdėdama tik su kolegėmis. „Pirmą kartą, kaip matote apsižvalgius, priėmėme sprendimą atsisakyti gyvos auditorijos. Tai beprecedentis įvykis“, – sakė ji.

Dienai artėjant į pabaigą kitos vienos žiūrimiausių laidų, tokios kaip „The Late Show With Stephen Cobert“, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, „Late Night With Seth Meyers“, „The Daily Show With Trevor Noah“, pranešė į filmavimus žiūrovų nebekviesiančios nuo pirmadienio.

Visame pasaulyje plintantis koronavirusas turi įtakos kasdieniam žmonių gyvenimui JAV ir mažina viešų susibūrimų visoje šalyje skaičių, į kurį įeina ir pokalbių bei pramoginės vakaro laidos.

Jų prodiuseriai, kaip rašo „The New York Times“, metų metus kartoja, kad norint parengti gerą epizodą, jiems reikalinga pozityviai nusiteikusi gyva auditorija. Daugelis laidų žiūrovus į vietas susodina likus kelioms valandoms iki filmavimų pradžios, prieš tai tinkamai reaguoti į įvykius studijose juos nuteikia energinga muzika. Tačiau dabar juokų ir plojimų nebebus girdėti.

Gyvos auditorijos atsisakė ir Los Andžele esančiose studijose filmuojamos pokalbių laidos „Dr. Phil“, „The Wendy Williams Show“, „The Ellen DeGeneres Show“, taip pat televizijos žaidimai „Wheel of Fortune“ ir „Jeopardy!“.

„Tai neturėtų jūsų atgrasyti žiūrėti iš namų, – sakė Kelly Ripa. – Pripažinkite, juk vistiek niekur negalite eiti!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas