Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prie balsadėžių JAV rinktis kvietė ir garsenybės: kas demonstravo apnuogintą krūtinę, o kas parodė dar daugiau

Jau kurį laiką užsienio žvaigždžių socialinių tinklų paskyrose buvo galima pamatyti įrašų, raginančių sekėjus registruotis balsavimui dėl 2020 metų JAV prezidento rinkimų. Paskutiniuosius raginimus stoti į eiles, vedančias link balsadėžių, žinomi amerikiečiai ir ne tik išreiškė ir lapkričio 3 d. Kai kurie tai padarė labai originaliai, dar kiti nepabūgo nusimesti ir drabužių.
2020 metų JAV prezidento rinkimuose balsuoti raginusios žvaigždės
2020 metų JAV prezidento rinkimuose balsuoti raginusios žvaigždės / „Instagram“ nuotr.

Štai modelis Elsa Hosk (31 m.) pasidalijo apvalėjančio pilvo, ant kurio užrašyta „Vote“ (vert. Balsuok), nuotrauka.

Švedų supermodelis apie nėštumą pranešė rugsėjo pabaigoje. Kūdikio tėvas, kaip skelbia užsienio žiniasklaida, Tomas Daly – aksesuarų prekės ženklo „District Vision“ vienas iš įkūrėjų.

View this post on Instagram

Hi, go out and vote today!!! ❤️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Tuo tarpu Kim Kardashian (40 m.) pasidalijo fotografija su lipduku, išduodamu pilietinę pareigą jau atlikusiems.

Realybės šou žvaigždės ir socialinių tinklų karalienės sutuoktinis reperis Kanye Westas (43 m.) taip pat siekė prezidento posto, bet dar nepaskelbus galutinių rezultatų pripažino pralaimėjimą.

Elegantišką būdą priminti, jog atiduoti balsą rinkimuose būtina, savo sekėjams pademonstravo ir burleskos karalienė Dita Von Teese (48 m.). Nuotraukoje žinoma moteris įsiamžino vilkinti spalvotą vakarinę suknelę, ant kurios puikuojasi užrašas „You better vote“ (vert. Geriau balsuok).

Eilėje prie balsadėžių stovėjo ir aktorių Sarah Jessicos Parker (55 m.) bei Matthew Brodericko (58 m.) šeima. „Sekso ir miesto“ žvaigždei šie rinkimai buvo ypatingi – pirmą kartą savo balsą juose išreiškė poros vyriausias sūnus Jamesas Wilkie.

Spalio 28 d. vaikinas atšventė savo 18-ą gimtadienį, o praėjus vos kelioms dienoms po jo atidavė balsą už demokratų kandidatą į prezidentus Joe Bideną – tai išdavė suderinta šeimos apranga su minėto kandidato logotipais.

Vida Press nuotr./Sarah Jessica Parker, Matthew Broderickas ir poros sūnus Jamesas (viduryje)
Vida Press nuotr./Sarah Jessica Parker, Matthew Broderickas ir poros sūnus Jamesas (viduryje)

Bene drąsiausiai rinkimuose dalyvauti balsavimo teisę turinčius žmones ragino televizijos laidų vedėja Chelsea Handler (45 m.). Žinoma moteris prieš kamerą įsiamžino pusnuogė, krūtinę pridengusi lipdukais.

Ch.Handler už tokį poelgį iškart atsiprašė savo jaunesnių giminaičių. „Atsirašau savo dukterėčių ir sūnėnų“, – po vaizdo įrašu rašė ji.

Dar daugiau nuogo kūno pademonstravo atlikėja Lizzo (32 m.). Rinkimų dieną ji pasidalijo fotosesijos su JAV vėliava kadru ir pozityvia vilties kupina žinute.

„Kai galvoju apie šią šalį, galvoju ne apie įstatymus, o apie jos žmones. Galvoju, kaip mes buvome auginami smurto, propagandos ir karo patriotais. Galvoju, kaip ši šalis priklauso tironui ir kaip engiami yra įkalinti kapitalizmo akligatvyje.

Tačiau taip pat galvoju apie jaunus žmones, kurie atsisako būti verčiami misti melu. Galvoju apie senolius, kovojusius su neapykantos prietarais, net kai tai atrodė neįmanoma… Tik dėl jūsų išsaugojau viltį“, – mintimis dalijosi dainininkė.

Dar daugiau žvaigždžių balsavo iš anksto. To įrodymais jie taip pat dalijosi socialiniuose tinkluose.

Štai keletas prie specialių balsavimo dėžių ar su vokais, kurių viduje – užpildyti biuleteniai, įsiamžinusių garsenybių.

View this post on Instagram

Just finished filling out my ballot!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Be to, balsavime dalyvavo ir Sasekso hercogienė Meghan Markle. Ji tapo pirmąja politinę nuomonę išreiškusia šiuolaikinės britų karališkosios šeimos nare, rašo „E! News“.

M.Markle su šeima šiuo metu apsistojusi Santa Barbaroje, tačiau ar balsavo paštu, ar atstovėjo eilėje prie balsadėžės, nežinoma.

Hercogienės dalyvavimas rinkimuose tikriausiai nebūtų buvęs įmanomas, jei anksčiau šiemet ji ir princas Harry nebūtų atsisakė aukšto rango karališkosios šeimos narių titulų. Dešimtmečius britų monarchija stengėsi išlikti neutrali politiniais klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne