Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Priešingai nei kitos Holivudo žvaigždės, D.Johnsonas prausiasi 3 kartus per dieną

Amerikiečių aktorius Dwayne'as Johnsonas (49), dar kitaip žinomas kaip „Uola“, pasidavė Holivude prasidėjusiai diskusijų apie švarą bangai ir atskleidė, kiek kartų prausiasi pats. Pasirodo, kol vieni tai daro toli gražu ne kasdien, D.Johsnonas po dušu palenda tris kartus per dieną.
Dwayne'as Johnsonas
Dwayne'as Johnsonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Užvirus diskusijai apie Holivudo žvaigždžių higienos įpročius, klausimo apie savo asmeninę higieną Dwayne'as Johnsonas socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje sulaukė iš vieno savo gerbėjo. Pastarasis rašė manantis, kad šis aktorius „tikriausiai negali būti vienas iš tų dvokiančiųjų, ir mūsų širdys bus sudaužytos, jei sužinosime, kad yra priešingai“.

„Ne, aš elgiuosi priešingai nei nesiprausiančios įžymybės. Dušas (šaltas), kai atsikeliu iš lovos, kad įsivažiuočiau į dieną. Dušas (šiltas) po treniruotės prieš darbą. Dušas (karštas), kai grįžtu namo iš darbo. Veido prausimas, kūno prausimas, šveitimas, be to, aš dainuoju duše“, – savo higienos rutiną tviteryje atskleidė D.Johnsonas.

„Uola“ tapo viena iš garsenybių, kurios apie higieną prabilo po aktorių Ashtono Kutcherio ir Milos Kunio pasisakymų apie savo paties prausimąsi ir vaikų maudymą. Tad nenuostabu, kad netrukus po aktoriaus įrašu atsinaujino audringa diskusija apie švaros įpročius.

Vartotojai taip pat ėmė spėlioti, kokią dainą jis dainuoja. Daugeliui ne patys įpročiai rūpėjo, o kuo greičiau išsiaiškinti jo duše atliekamą kūrinį.

„Turiu įtarimą, kad tu duše esi Elvio Presley tipo žmogus“, – rašė vienas. Kitas pridūrė, kad „to ir tikėjosi iš jo“.

Tiesa, ne visi pastebėjo, kad per šią diskusijų apie higieną pasiutpolkę šmaikštų atsaką davė ir patys A.Kutcheris ir M.Kunis. Pora socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame nufilmuota besijuokianti Mila ir duše prausiami vaikai.

Primename, kad neseniai apie savo maudymosi įpročius prabilo Daxo Shepardo ir Kristen Bell šeima. Pokalbių laidoje „The View“ komikų pora nepraleido progos paatvirauti ne tik apie karjerą, bet ir apie gyvenimą namuose. K.Bell atskleidė, kad prieš „prausdama savo du vaikus“, ji mėgsta „palaukti smarvės“.

„Mes maudydavome savo vaikus kiekvieną vakarą prieš miegą, kaip įprasta, tada jie tiesiog pradėjo miegoti patys be rutinos. Ir pradėjome sakyti: „Ei, kada paskutinį kartą juos maudėme“?“, – apie savo dukras Lincorn ir Delta kalbėjo aktorius Daxas.

Pokalbių laidoje K.Bell sakė, kad skleidžiamas nemalonus kvapas, anot jos, biologiškai parodo, jog atėjo metas praustis.

„Aš labai laukiu smarvės“, – atvirai laidoje prabilo aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Daxas Shepardas ir Kristen Bell
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Daxas Shepardas ir Kristen Bell

K.Bell prisipažįsta nepykstanti ant dukrų, todėl kiekvieną kartą nesivargina skaičiuoti dienų, o tiesiog pasikliauna savo uosle.

„Tai tampa signalu. Sąžiningai sakau, kad tai tik bakterijos. Gavęs bakterijų, turi būti toks: „Įlipt į vonią ar dušą“, – kalbėjo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo aktorius Dwayne'as Johnsonas po 12 metų vedė mylimąją: romantiškas vestuves iškėlė Havajuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas