Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prievartautojo H.Weinsteino išsižadėjo jo vyriausi vaikai, bet su jauniausiais jis vis dar bendrauja

Kadaise „neliečiamu“ buvęs Holivudo magntas Harvey Weinsteinas ne savo noru nebebendrauja su savo vyriausiais vaikais. Netrukus ryšį su juo gali nutraukti ir kitos ilgus metus kalėjime praleisiančio prievartautojo atžalos. Kaip rašo Mirror.co.uk, tėvo jau nebepripažįsta jo dukros Lily, Emma ir Ruth.
Harvey Weinsteinas
Harvey Weinsteinas / „Scanpix“/AP nuotr.

Atitinkamai 25-erių, 22-ejų ir 17 metų amžiaus H.Weinsteino dukros – bendros jo ir su juo 20 metų santuokoje pragyvenusios Eve Chilton atžalos. Merginos, kaip Mirror.co.uk patvirtino H.Weinsteino advokatė Donna Rotunno, nutraukė bet kokius ryšius su juo.

Tačiau su jauniausiomis atžalomis, kurių motina yra Georgina Chapman – 9-erių India ir 6-erių Dashielu – jis vis dar bendrauja.

„Su jaunesniais vaikais jis matėsi visą jų gyvenimą. Jie gyvena kaimynystėje, jų santykiai puikūs“, – sakė advokatė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Harvey Weinsteinas su žmona Georgina Chapman
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Harvey Weinsteinas su žmona Georgina Chapman

H.Weinsteinas su antrąja žmona G.Chapman išsiskyrė 2017 metais po to, kai prabilo pirmosios buvusio filmų magnato aukos.

G.Chapman, kuriai priklauso mados prekės ženklas „Marchesa“, apie buvusio sutuoktinio pripažinimą kaltu dar nepasisakė, tačiau anksčiau minėjo besigailinti, jog yra siejama su šlykščiais H.Weinsteino poelgiais.

„Mano širdis plyšta dėl visų moterų, kentusių neaprėpiamą skausmą dėl jo neatleistinų veiksmų“, – pranešime, paviešintame „Me Too“ judėjimui įgavus pagreitį, rašė G.Chapman.

2018 gegužę moteris atvirai papasakojo apie tai, kaip su žinia, jog jų tėvas kaltinamas seksualiniais nusikaltimais, taikstosi jos vaikai bei atskleidė, kad pati lankosi pas psichiatrą.

„Iš pradžių negalėjau (su tuo susitaikyti), nes buvau ištikta šoko. Man kažkodėl atrodė, jog nenusipelniau to. Ir tada viską supratau: tai įvyko. Privalau suvokti tai ir judėti į priekį, – „Vogue“ pasakojo ji. – Dalis manęs buvo labai naivi – aiškiai naivi. Mane užplūsta įsiūtis, sąmyšis, netikėjimas! Būna, kai tiesiog pradedu verkti dėl savo vaikų. Kokie bus jų gyvenimai? Ką jiems sakys žmonės? Jie savo tėtį myli. Jie myli jį. Neištversiu.“

H.Weinsteino advokatė tikino, kad India ir Dashiellas buvo artimi su savo tėvu, kuris šiuo metu laiką leidžia viename Niujorko kalėjimų, kur lauks bausmės paskelbimo kovo 11 d.

„Mintis apie jo du jauniausius vaikus, kurie kasdien juo pasikliauna… Tai ne juokinga. Tai – tikras gyvenimas“, – sakė D.Rotunno.

Advokatė pridūrė, kad nors G.Chapman ir H.Weinsteinas yra išsiskyrę, jie abu kartu rūpinasi savo atžalomis. Kas nutiks po to, kai vyras atsidurs už grotų ir kiek jis už jų praleis laiko, nežinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas