Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hercogienė Meghan karališkam vizitui pritaikė suknelę, pirktą dar prieš sužadėtuves su princu

Didžiosios Britanijos princas Harry ir jo žmona Meghan aplankė Londone surengtą parodą apie Nelsono Mandelos gyvenimą. Ruošdamasi šiam renginiui hercogienė pasirausė po savo asmeninę spintą ir rado kuo puikiausiai tam tinkančią suknelę, kurią nusipirko dar prieš sužadėtuves su princu.
Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs kovotojas su apartheidu Peteris Hainas, Nelsono Mandelos šimtmečio parodos pirmininkas, sakė, jog šiai karališkajai porai labai tinka aplankyti šią parodą, nes Harry vykdo labdaringą veiklą Pietų Afrikoje, o Meghan yra sakiusi, kad Nelsonas Mandela yra vienas jos didvyrių.

Harry yra lankęsis su Nelsonu Mandela susijusiose vietose, įskaitant jo kalėjimo kamerą Robeno saloje, o vienas buvęs Nelsono Mandelos padėjėjas yra sakęs, kad karalienė Elizabeth II ir velionis Pietų Afrikos Respublikos lyderis buvo dideli draugai.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Meghan šia proga pasirinko švelniai rožinę, lietpalčio stilistikos suknelę be rankovių, sukurtą kanadiečių prekės ženklo „House of Nonie“.

Šią suknelę už 1 085 Kanados dolerius (maždaug 700 eurų) ji nusipirko dar prieš sužadėtuves su princu, kai gyveno ir filmavosi Kanadoje.

Prie šios suknelės hercogienė priderino panašaus atspalvio delnine ir aukštakulnius, o įvaizdį užbaigė jos firminė netvarkingo kuodo šukuosena.

Antradienį atidaryta paroda, kurią prižiūri Apartheido muziejus Johanesburge, veikia Londono komplekse „Southbank Center“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas