Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry tapo 2013 metų Londono maratono globėju

Nors praėjusiais metais jauniausias princo Charleso ir princesės Dianos sūnus Harry (28) žiniasklaidos akiratyje buvo atsidūręs dėl nuotraukų, darytų Las Vegase (JAV), kuriose karališkosios šeimos atstovas yra įamžintas nuogas, tačiau vaikinas savo darbais ir filantropine veikla užglaistė skandalą. Princas Harry ne kartą lankėsi Afrikoje, kur dalyvavo labdaringuose projektuose, o dabar jis prisideda ir prie šiemet vyksiančio Londono maratono organizavimo.
Princas Harry
Princas Harry / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Princas Harry

Princas tapo oficialiu Londono maratoną remiančios labdaringos organizacijos vadovu ir renginio globėju, pranešė Eonline.com.  Karališkosios šeimos atstovas pasiryžo vykdyti vadovo pareigas trejus metus, per kuriuos princas ne tik dalyvaus viešuose labdaros organizacijos renginiuose, bet ir apdovanos kiekvieno maratono laimėtojus: neįgaliųjų atletus, mini maratono laimėtojus ir didžiojo maratono bėgikus.

Savanoriai, kurie prisidės prie Londono maratono organizavimo šiais metais, taip pat turės galimybę susitikti ir paspausti ranką karališkosios šeimos atstovui.

Po praėjusių metų skandalo Las Vegase, princas Harry vengė viešumos ir savo laiką skyrė labdaringiems tikslams. Balandžio 19 d. Harry su sužeistų britų kariškių komanda ketina įveikti 208 mylias Antarktikoje ir pasiekti Pietų ašigalį. Princo Williamo brolis ne tik pats dalyvaus žygyje, bet ir sakys kalbą bei bendraus su ekspedicijos dalyviais.

Princas Harry Lesote
Princas Harry Lesote

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento