Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princesė Charlotte švenčia ketvirtąjį gimtadienį: internautus ištirpdė mamos darytos nuotraukos

Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine praėjusią savaitę paminėjo mažiausiojo sūnaus Louiso gimtadienį, o šiandien jų šeimoje – dar viena džiugi šventė: dukra princesė Charlotte švenčia ketvirtąjį gimtadienį. Šia proga Kensingtono karališkieji rūmai paviešino itin mielas nuotraukas, kurių autorė – mama.
Princesė Charlotte
Princesė Charlotte / Kensingtono rūmų nuotr.

Tai nėra pirmas kartas, kai Kate Middleton fotografuoja savo vaikus. Prieš savaitę karališkieji rūmai paviešino hercogienės užfiksuotas trečiojo sūnaus Louiso nuotraukas, ji taip pat įamžino dukters Charlotte pirmąsias akimirkas darželyje. Ir kiekvieną kartą hercogienės kadrai neabejotinai ištirpdo internautų širdis.

Šis kartas – ne išimtis. Ketvirtąjį gimtadienį gegužės 2-ąją švenčianti princesė Charlotte įamžinta leidžianti laiką lauke, o fotosesija vyko šeimos namuose Norfolko grafystėje.

Princesė Charlotte yra ketvirta eilėje į Jungtinės Karalystės sostą – po senelio princo Charleso, tėvo princo Williamo ir vyresniojo brolio princo George'o (4 m.).​

15min primena, kad antrasis Kembridžo hercogienės Catherine gimdymas buvo labai sklandus ir greitas – gimdyti į ligoninę ji atvyko apie 6 val. ryto, o 8.34 val. jau laikė ant rankų savo dukrą. Iš ligoninės hercogienė išvyko dar tą pačią dieną – 18 val. vakaro princas Williamas ir Catherine su naujagime ant rankų išėjo pro ligoninės duris ir visuomenei pristatė vos prieš 10 valandų gimusią naująją princesę.

Princesės vardas buvo paskelbtas po dviejų dienų – trigubu vardu Charlotte Elizabeth Diana pagerbti trys karališkosios šeimos nariai: jos senelis princas Charlesas, prosenelė karalienė Elizabeth II ir velionė Williamo mama princesė Diana, žuvusi 1997 metais per automobilio avariją.

Mažoji princesė nuo praėjusių sausio lanko privatų darželį Londone.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gimus trečiam princo Williamo ir hercogienės Catherine vaikui jų dukra įeis į istoriją: kodėl?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas