Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Princesė Eugenie su vyru J.Brooksbanku susilaukė sūnaus: pasidalijo ir pirmąja nuotrauka

Princesė Eugenie ir jos vyras Jackas Brooksbankas pranešė džiugią žinią – pora susilaukė sūnaus. Pirmąsias naujienas apie ką tik pasaulį išvydusį sūnų iš pradžių pranešė oficiali karališkosios šeimos paskyra.
Princesė Eugenie ir Jackas Brooksbankas
Princesė Eugenie ir Jackas Brooksbankas / „Scanpix“ nuotr.

Oficiali karališkosios šeimos paskyra pasidalijo naujienomis apie princesės Eugenie sūnaus gimimą. Buvo pranešta ne tik apie jo svorį, bet ir savijautą.

„Jos karališkoji didenybė princesė Eugenie šiandien, 2021 m., vasario 9 d., 8:55 val., Portlando ligoninėje pristatė Jacką Brooksbanką.

Kūdikis sveria apie 3,5 kg.

Apie tai buvo informuota karalienė, Edinburgo hercogas, Jorko hercogas, Jorko hercogienė Sarah ir ponas bei ponia George Brooksbankai.

Tai pirmasis princesės Eugenie ir Jacko Brooksbanko vaikas, Jorko hercogų pirmasis anūkas ir devintasis karalienės ir Edinburgo hercogo anūkas. Jos karališkoji didenybė ir jos vaikas laikosi gerai“, – pranešama oficialioje karališkosios šeimos „Instagram“ paskyroje.

Netrukus ką tik gimusio mažylio nuotrauka pasidalijo ir pati princesė Eugenie.

15min primena, kad apie žinią pora pranešė praeitų metų rugsėjį karališkosios šeimos socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje.

Prie įrašo pridėję prieš dvejus metus vykusių vestuvių nuotrauką, princesė Eugenie ir J.Brooksbankas džiaugsmingai pranešė apie 2021 metų pradžioje pasaulį turėsianti išvysti mažylį.

Teigiama, kad dar tada būsimi tėvai buvo „labai pamaloninti“.

Žinia apie pagausėsiančią šeimą instagrame pasidalijo ir pati princesė Eugenie, pridėjusi vaikiškų batukų nuotrauką.

Tiesa, prieš daugiau nei dvejus metus iškilminga princesės Eugenie ir J.Brooksbanko vestuvių puota vyko Vindzoro pilyje, Šv. Jurgio koplyčioje, ir pompastikos čia buvo ne ką mažiau nei per Sasekso hercogų jungtuves. Į vestuvių ceremoniją ypatingų svečių pakviesta net 800.

Vestuvių išvakarėse duotame interviu nuotaka sakė, kad jaudinasi, tačiau yra tokia laiminga tekėdama už savo gyvenimo meilės, jog greičiausiai nubėgs iki altoriaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas