Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pro akis praslydusi užuomina: Khloe Kardashian apie savo nėštumą prasitarė prieš 3 mėnesius

Šią savaitę žiniasklaidą apskriejo naujiena, kad realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (33 m.) laukiasi pirmagimio. Besikapstydami po senesnius jos įrašus socialiniuose tinkluose gerbėjai pastebėjo, kad apie savo nėštumą ji galimai užsiminė dar prieš tris mėnesius, tačiau tai visiems praslydo pro akis!
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Kardashianų klano narė dar birželio 25-ąją savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo keliomis momentinėmis nuotraukomis, darytomis švenčiant jos 33-iąjį gimtadienį.

Tose nuotraukose įamžintos mielos Khloe Kardashian ir jos vaikino, NBA krepšininko Tristano Thompsono (26 m.) akimirkos, o po viena jų puikuojasi iškalbingas, tačiau iki šiol niekam už akių neužkliuvęs ranka rašytas prierašas: „Tėtis + Mama“!

Tada buvo pasirodę keletas žinučių, esą tai tiesiog mieli, nieko nereiškiantys mažybiniai žodeliai, kuriais Khloe ir Tristanas vadina vienas kitą.

Bet dabar gerbėjai spėlioja, kad tai galėjusi būti akimirka, kuomet Khloe pasakė savo mylimajam, jog laukiasi.

Pranešama, kad Khloe Kardashian neseniai perkopė į antrą nėštumo trimestrą ir turėtų gimdyti vasario mėnesį. Taigi apie tai, kad laukiasi, garsenybė turėjo sužinoti maždaug tuo metu, kada ir darytos minėtos nuotraukos.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

15min primena, kad Khloe Kardashian su NBA žvaigžde draugauti pradėjo 2016-ųjų rugsėjį po to, kai jiems aklą pasimatymą suorganizavo bendri draugai. Dar balandį garsi moteris džiaugėsi, kad pagaliau rado ramią užuovėją ir su Tristanu planuoja bendrą ateitį – santuoką bei vaikus.

Khloe Kardashian šis kūdikis bus pirmas, o Tristanas Thompsonas jau turi vieną sūnų Prince'ą Oliverį – jį 2016-ųjų gruodį pagimdė jo buvusi draugė Jordan Craig. Jiedu išsiskyrė kai ši jau buvo nėščia, o kai pagimdė, Tristanas jau apie tris mėnesius draugavo su Khloe.

Pranešama, kad nors ir laukiasi kūdikio, vis tik Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas nemato reikalo skubėti tuoktis prieš jam gimstant. Tačiau jiedu yra labai įsimylėję ir planuoja bendrą ateitį, kurioje vieną dieną mato ne tik vestuves, bet ir daugiau vaikų.

15min primena, kad 2018-ųjų pradžioje Kardashianų klanas papilnės iš karto trimis kūdikiais – šiuo metu laukiasi ir tuo pačiu metu kaip ir Khloe gimdyti turėtų ir jauniausia klano narė 20-metė Kylie Jenner. O sausį pakaitinė motina turėtų pagimdyti trečią Kim Kardashian ir Kanye Westo vaiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant