Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Proseneliai laukia mažojo Archie: vasarą Sasekso hercogai planuoja kelionę pas karalienę

Princas Harry ir Meghan Markle, šiuo metu gyvenantys Kanadoje, savo sūnaus Archie nuo prosenelės Elizabeth II tikrai neatskirs. Jau šią vasarą Sasekso hercogai planuoja vizitą karalienės rezidencijoje Škotijoje Balmoralo pilyje, rašo „The Sun“.
Sasekso hercogų sūnaus Archie debiutas Afrikoje
Sasekso hercogų sūnaus Archie debiutas Afrikoje / Vida Press nuotr.

Mažasis Archie Mountbattenas-Windsoras, kuriam gegužę sueis vieneri metukai, šią vasarą, kaip teigia užsienio žiniasklaida, pirmą kartą po ilgos pertraukos kartu su tėvais lankysis pas prosenelę Elizabeth II.

Kol kas nėra žinoma, kada tiksliai jauna šeima leisis į kelionę. Manoma, kad į Jungtinę Karalystę trijulė atvyks birželį prieš prasidedant „Trooping the Colour“ paradui – vienai iškilmingiausių ir ryškiausių britų karališkosios šeimos švenčių.

Žinoma, pas prosenelę atvykęs mažasis Archie laiką leis ir su savo seneliais Velso princu Charlesu bei jo žmona Camilla.

„Instagram“ nuotr./Princas Harry su sūnumi Archie
„Instagram“ nuotr./Princas Harry su sūnumi Archie

Kaip pranešama, karalienė labai „nuliūdo“ sužinojusi, kad jos provaikaitis Archie liko Kanadoje su aukle, kai praeitą savaitę jo tėvai keletą dienų viešėjo Jungtinėje Karalystėje.

Apsilankyti Balmoralo pilyje princą Harry su šeimą Elizabeth II kvietė dar pernai rugsėjį, tačiau pasiūlymo šeima atsisakė. Tai labai „nuvylė“ 93-ejų monarchę. Pasak tuometinių pranešimų, Harry ir Meghan atrodė, kad tada jų ketverių mėnesių amžiaus pirmagimis yra per jaunas tokiai kelionei, nepaisant to, kad anksčiau jie savo sūnų buvo pasiėmę į Ibizą ir į svečius pas Eltoną Johną pietų Prancūzijoje.

Kaip rašo „The Sun“, viena Elizabeth II baimių yra nematyti, kaip auga jos proanūkis ir nerimas, kad juodu neturės šiltų santykių jam gyvenant atskirai nuo karališkosios šeimos.

Dėl santykių su sūnėnu nerimauja ir princo Harry brolio princo Williamo šeima. Pastarasis ir jo sutuoktinė hercogienė Catherine gerbia Harry ir Meghan, žino, kiek daug jiems reikėjo patirti, tačiau tikina, jog šeima visada turėtų būti jų prioritetu, rašo užsienio spauda.

Archie yra septintas į karališkąjį sostą, tačiau su proseneliais, seneliais, dėdėmis, tetomis ir savo pusbroliais bei pusseserėmis kokybiško laiko neturėjo. Džiaugiamasi, kad tai pasikeis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas