Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Reperis A$AP Rocky tvirtina esantis priklausomas nuo sekso: „Negaliu to gėdytis“

Atlikėjas A$AP Rocky visus nustebino pareiškęs esantis priklausomas nuo sekso. Reperis taip pat atskleidė pirmoje orgijoje dalyvavęs būdamas nepilnametis, rašo „TMZ“.
A$AP Rocky, Kendall Jenner
A$AP Rocky, Kendall Jenner / Vida Press nuotr.

31-erių A$AP Rocky pokalbio radijo stotyje „Power“ laidos „Untold Stories of Hip Hop“ metu pasakojo priklausomas nuo sekso tapęs dar besimokydamas vidurinėje mokykloje.

Radijo laidos vedėjui Angie Martinezui reperis atviravo visada buvęs „lytiškai susijaudinęs vaikis“. Tada vedėjas reperiui priminė, kad „būti lytiškai susijaudinusiu“ ir „priklausomam nuo sekso“ yra du skirtingi dalykai.

A$AP Rocky patikino tikrai esantis priklausomas nuo sekso, nors nėra žinoma, ar tokią diagnozę jam nustatė profesionalas.

Vida Press nuotr./Reperis A$AP Rocky
Vida Press nuotr./Reperis A$AP Rocky

Reperis, kuriam seksas trise yra „normalus dalykas“, apie savo priklausomybę atvirai kalbėjo jau anksčiau. „Esquire“ kadaise jis sakė būtent dėl šios priežasties įsigijęs 100 tūkst. dolerių (maždaug 90,2 tūkst. eurų) vertės lovą.

„Savo namuose rengiu daug orgijų su labai artima moteriška kompanija“, – pasakojo jis.

Radijo laidos metu reperio buvo pasiteirauta, ar jis sugeba įsipareigoti vienam asmeniui. Po trumpos pauzės A$AP Rocky atsakė: „Taip, žinoma!“

15min primena, kad prieš keletą metų dainininkas buvo susižadėjęs su „Victoria's Secret“ modeliu Chanel Iman.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Reperis ASAP Rocky ir Chanel Iman
AFP/„Scanpix“ nuotr./Reperis ASAP Rocky ir Chanel Iman

Žinomas atlikėjas savo sekso fetišo neslepia ir apie tai kalba atvirai. „Yra dalykų, kurių žmonės vengia, nenori jų pripažinti. Negaliu to gėdytis. Esu labai atviras. Nedarau nieko, apie ką vėliau negalėčiau išdidžiai kalbėti“, – A.Martinezui sakė atlikėjas.

A$AP Rocky yra susitikinėjęs su Kardashianų klano nare modeliu Kendall Jenner, taip pat buvo siejamas su dainininkėmis Rihanna, Rita Ora ir Iggy Azalea.

Vida Press nuotr./Kendall Jenner
Vida Press nuotr./Kendall Jenner

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne