Repo magnatas Russellas Simmonsas kaltinamas kelių moterų išžaginimu

Niujorko policija tiria kelių moterų pareiškimus, kad hiphopo magnatas Russellas Simmonsas (60 m.) jas išžagino arba lytiškai išnaudojo, ketvirtadienį naujienų agentūrai AFP sakė policijos atstovas.
Russellas Simmonsas
Russellas Simmonsas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Niujorko policija gavo informacijos dėl įtarimų, susijusių su Russellu Simmonsu, ir mūsų detektyvai tikrina šią informaciją“, – sakė seržantas Brendanas Ryanas.

Trečiadienį laikraštis „The New York Times“ išspausdino trijų moterų, tvirtinančių, kad 60 metų hiphopo legenda jas 1988 metais išžagino, pasakojimus.

Russellas Simmonsas – įtakinga figūra, vienas įrašų studijos „Def Jam Recordings“ įkūrėjų – kaltinimus išžaginimu paneigė ir išreiškė paramą augančiam moterų judėjimui prieš priekabiaujančius vyrus. Jis taip pat paneigė du kitus kaltinimus, kurie buvo paviešinti lapkričio mėnesį.

Režisieriaus Sidney Lumeto duktė Jenny Lumet teigė, kad Russellas Simmonsas ją 1991 metais išžagino, o buvusi manekenė Claussen Khalighi sakė tai pačiais metais patyrusi jo seksualinį užpuolimą.

Nors Russellas Simmonsas tvirtina esąs nekaltas, lapkričio pabaigoje jis pasitraukė iš savo verslo imperijos.

Russellas Simmonsas ir kolega prodiuseris Rickas Rubinas, devintame dešimtmetyje įsteigę „Def Jam Recordings“, padėjo pristatyti hiphopą plačiajai JAV auditorijai. Su šia įrašų studija dirbo tokie atlikėjai kaip „Beastie Boys“, LL Cool J, „Public Enemy“ ir daugybė kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas