Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ricky Gervaisas kandžiai išjuokė išlepusias žvaigždes: skundžiasi izoliuodamiesi prabangiose vilose

Komikui, aktoriui ir renginių vedėjui Ricky Gervaisui šiuo visam pasauliui itin sudėtingu metu mažiausiai gaila milijonierių žvaigždžių, besiskundžiančių saviizoliacija prabangiose vilose ir rezidencijose. Pasak jo, kino, muzikos, mados ir kitų industrijų atstovai nesuvokia, kad jiems dienas leidžiant prie baseinų, visame pasaulyje miršta arčiausiai pandemijos fronto linijos dirbantys medikai.
Ricky Gervaisas ir Jane Fallon
Ricky Gervaisas ir Jane Fallon / Vida Press nuotr.

58-erių Ricky Gervaisas tiesiai šviesiai pasakė viską, ką mano apie turtingas, savo milijonų dolerių vertės vilose „įkalintas“ ir dėl to inkščiančias žvaigždes. Viena tokių – dainininkas Samas Smithas. Pastarasis prieš mėnesį instagrame pasidalijo nuotrauka, kurioje, sėdintis priešais savo, kaip rašo „Mirror“, beveik 14 mln. dolerių vertės namus, jis verkia dėl saviizoliacijos. (Šis įrašas iš atlikėjo paskyros dingo sulaukus kritikos bangos.)

Britų „The Sun“ komikas sakė: „Kai visa tai baigsis, daugiau niekada nenoriu girdėti žmonių, dejuojančių dėl socialinės būklės, nebenoriu girdėti skundų dėl slaugių. (…) Žmonės dirba po 14 valandų ir nesiskundžia. Dėvi kaukes, nuo kurių susidaro pūslės, nesavanaudiškai rizikuoja savo pačių ir šeimos narių sveikata.“

Po to Ricky Gervaisas savo įtūžį nukreipė į dejuojančias, visame pasaulyje žinomas kolegas: „Tada matau kaip kažkas skundžiasi, jog turi būti viloje su baseinu. Žinote, jei atvirai, nenoriu to girdėti.“

Vida Press nuotr./Ricky Gervaisas
Vida Press nuotr./Ricky Gervaisas

Aktorius, išgarsėjęs vaidmenimis serialuose „The Office“ ir „Extras“, turtais taip pat nesiskundžia. Pasak užsienio žiniasklaidos, jų vertė siekia daugiau nei 125 mln. dolerių.

Jo šlovės spinduliai ir toliau ryškiai šviečia, o užgesti jiems neleidžia vaidmenys įvairiose situacijų komedijose, stand-up komedijos gastrolės bei prestižinių renginių vedėjo amplua. Ne paslaptis, kad šiemet Ricky Gervaisas vadovavo „Auksiniams gaubliams“, kurių metu negailėjo kritikos susireikšminusioms įžymybėms ir hipokritiškam Holivudui.

Žinoma, dabar Ricky Gervaisui pinigų nestinga, tačiau kad jie pradėtų byrėti į sąskaitą reikėjo išlieti ne vieną prakaito lašelį. O sunkiai dirbti jį išmokė tėvai.

Komikas užaugo kuklioje šeimoje, jo tėtis dirbo fizinius darbus, o mama – globos sektoriuje.

„Vyrai dirbo sunkiai, bet moterys kūrė stebuklus. Nes kai mano tėtis baigdavo darbą, jis ilsėdavosi. Tuo tarpu mama nesiliaudavo dirbusi, moterys nesiliovė dirbusios“, – sakė jis.

Vida Press nuotr./Ricky Gervaisas ir Jane Fallon
Vida Press nuotr./Ricky Gervaisas ir Jane Fallon

Ricky Gervaisas pridūrė, kad už jo kuriamą komišką turinį dosniai mokėti jam pradėta tik sulaukus 40-ies, o savo mamai jis dėkoja už viską, ką ji jam suteikė bei išmokė, kad geriausi dalykai vis dėlto yra nemokami.

„Draugai, gamta, mokslas ir sveikata. Štai kodėl su džiaugsmu moku mokesčius. Ir štai kodėl aš ploju NHS (Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybai)“, – užbaigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas