Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rihanna įsigijo prabangią vilą Beverli Hilse: gyvens garsiausių dainininkų kaimynystėje

Rihanna tapo naujos vilos Beverli Hilse savinininke. Už įspūdingus namus su ne ką prastesniais kaimynais dainininkė sumokėjo 13,8 mln. dolerių, rašo Dailymail.co.uk.
Nauji Rihannos namai
Nauji Rihannos namai / Vida Press nuotr. / 15min montažas

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Penkis miegamuosius ir septynis vonios kambarius turinti vila, pastatyta dar 4-ame dešimtmetyje, randasi atokioje ir uždaroje gatvėje, apsuptoje kalvų. Todėl nenuostabu, kad 33-ejų atlikėjos ir verslininkės kaimynai – garsios žvaigždės.

Visai šalia jau kelerius metus gyvena Mariah Carey, o per pandemiją čia įsikūrė ir Madonna. Būdamas Rihannos kaimynu girtis gali ir seras Paulas McCartney.

Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo vilą Beverli Hilse
Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo vilą Beverli Hilse

Anksčiau naujieji Rihannos namai priklausė serialo „Mano svajonių Džinė“ kūrėjo Sidney Sheldono dukrai Mary Sheldon. Po to juos perpirko investuotojas Danielis Starras ir ėmėsi remonto, kurį leido atlikti kanalo „Bravo“ laidos „Million Dollar Listing“ komandai.

Vila, galima sakyti, buvo nugriauta ir pastatyta iš naujo. Namo renovacijai vyras išleido dar keletą milijonų, tačiau, pasak jo, šių pinigų darbai nebuvo verti. Kaip rašo „Dirt“, vėliau Danielis Starras statybininkus padavė į teismą juos apkaltinęs „sukčiavimu ir prastai atliktu darbu“.

Tada investuotojas nusprendė vilą parduoti, paprašydamas už ją 15 mln. dolerių. Ja susidomėjusi hito „Diamonds“ atlikėja naująja namų šeimininke tapo nusiderėjusi 1,2 mln. dolerių, teigiama dokumentuose.

Ši Beverli Hilse esanti vila – puiki vieta gyventi garsiai atlikėjai ir „Fenty Beauty“ įkūrėjai. Aukšta gyvatvorė ir uždara gatvė suteikia privatumo, bet kaip narve uždaryta pelytė Rihanna čia nesijaus ne tik dėl erdvaus kiemo. Laisvu nuo darbo metu išsirinkti vietą poilsiui bus nelengva. Atgauti jėgas dainininkė galės prie baseino, terasoje arba vakarais besišildydama prie vienos iš kelių laužaviečių.

Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo vilą Beverli Hilse
Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo vilą Beverli Hilse

Įspūdingai atrodo ir namų vidus. Erdvi, marmuru dekoruota virtuvė – kiekvieno gaminti mėgstančio svajonė. Pavydą kelia ir sportui namuose skirtas kambarys, iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas.

Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo vilą Beverli Hilse
Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo vilą Beverli Hilse

Daugiau naujos Rihannos vilos nuotraukų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas