Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rihannos šukuosena filme „Oušeno 8“ turi užslėptą reikšmę: tai buvo vienintelis jos reikalavimas

Jau birželio 15-ąją į Lietuvos kino teatrus atkeliauja kultinio „Oušeno vienuoliktuko“ ir dviejų jo tęsinių moteriškoji versija – juosta „Oušeno 8“. Ekranuose pamatysime visą Holivudo žvaigždyną: Sandrą Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Heleną Bonham Carter ir netgi dainininkę Rihanną. Pastarosios herojė filme pasipuošusi veltų kasyčių šukuosena ir, beje, tai buvo pačios atlikėjos idėja.
Cate Blanchett ir Rihanna filme „Oušeno aštuntukas“
Cate Blanchett ir Rihanna filme „Oušeno aštuntukas“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Rihanna Šukuosena

Rihanna norėjo, kad jos įkūnyta herojė Nine Ball ne tik atrodytų įspūdingai, bet ir neštų tam tikrą žinutę žiūrovams.

Kaip atskleidžia filmo kūrėjai, atvykusi tartis dėl vaidmens, Rihanna režisieriui Gary Rossui turėjo tik vieną reikalavimą: kad herojė atskleistų jos karibietiškas šaknis (Rihanna kilusi iš Karibų salos Barbadoso).

Režisieriui sutikus, Rihanna į pagalbą pasikvietė savo plaukų stilistą Yusefą Williamą.

She dose what we wants #foreignAF #yuslay @Naphiisbeautifulhair

A post shared by Yusef (@yusefhairnyc) on

„Tokia šukuosena buvo sugalvota ne šiaip sau. Nusprendėme, kad būtent veltos kasytės geriausiai parodo jos prigimtį. Rihanna dabar filme atrodo kaip Karibų mergina Amerikos džiunglėse. Mums buvo svarbu, kad Nine Ball atrodytų kietai, atsipūtusi ir minimalistiškai“, – sakė Yusefas Williamsas ir pridūrė, kad dainininkės šukuosena filme primena karūną, kuri yra jos pasididžiavimas, o jos herojės šukuosena yra svarbiausias įvaizdžio akcentas.

buffalo $oldier

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Plaukų stilistas atskleidė, kad norint turėti tokio ilgio ir storio veltas kasytes, reiktų plaukus auginti 12 metų. Kadangi tai nebuvo tikri Rihannos plaukai, jai tapo tikru iššūkiu išlaikyti ant galvos tiek papildomo svorio.

Pati popmuzikos žvaigždė prieš premjerą pasakojo, kad jos šaknis herojė atskleidžia ne tik per šukuoseną, bet ir per kalbos akcentą, kurį dažniausiai dainininkei tenka slėpti.

Filme „Oušeno 8“ pasirodys tiek ryškiausių pasaulio žvaigždžių, kiek dar nebuvo nė vienoje kitoje juostoje. Ekranuose išvysime ir Kim Kardashian su seserimi Kendall Jenner, Dakotą Fanning, Mattą Damoną ir Carlą Reinerį, Anną Wintour, Alexanderį Wangą, Marią Sharapovą, Katie Holmes, Olivią Munn, Adrianą Limą, Hailey Baldwin, Sereną Williams, Zayną Maliką, Zacą Poseną, Jasoną Wu, Tommy Hilfigerį ir reperį Tyga.

Kadras iš filmo/Sarah Paulson, Sandra Bullock ir Rihanna filme „Oušeno aštuntukas“
Kadras iš filmo/Sarah Paulson, Sandra Bullock ir Rihanna filme „Oušeno aštuntukas“

Filmas „Oušeno 8“ pasakos istoriją apie Debę Oušen, kuri, kaip ir jos brolis, surenka viskam pasiryžusių, savo srityse geriausių pramuštgalvių šutvę ir ima planuoti tobulą vagystę. Jos taikinys – madų pasaulio „Oskarai“: Niujorko Metropoliteno muziejaus Kostiumų instituto pokylis arba tiesiog „Met Gala“. Debė žino, kad jame dalyvausianti aktorė Dafnė Kliuger (Anne Hathaway) segės neprilygstamą deimantų vėrinį, kainuojantį 150 mln. dolerių. Būtent į jį merginos ir nusitaiko.

VIDEO: OUŠENO 8 / OCEAN's 8 (2018) filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas