Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Robas Lowe'as užsiminė apie pokyčius rajone, kaimynystėje įsikūrus Sasekso hercogams

Garsusis Sasekso hercogų pokalbis su Oprah Winfrey įvyko prieš kelis mėnesius, tačiau su juo susijusios kalbos netyla iki šiol. Apie vieną gandų, kad minėtas interviu neva buvo filmuotas Robo Lowe’o namuose, nusprendė pasisakyti ir pats aktorius. 57-erių vyras taip pat užsiminė apie pokyčius Montecito rajone po to, kai čia apsigyveno princas Harry ir Meghan Markle, rašo Express.co.uk.
Robas Lowe'as, princas Harry ir Meghan Markle
Robas Lowe'as, princas Harry ir Meghan Markle / Vida Press nuotr.

„Jie tikrai pritraukė daug dėmesio į mūsų ramų mažą miestelį, – sakė Robas Lowe’as. – Karališkajai porai apsigyvenus kaimynystėje, rajonas niekada nebebus toks pat.“

Nepaisant to, kad aktorius gyvena visai šalia karališkosios poros, jis atskleidė princą Harry matęs tik kartą.

„Kartą mačiau Harry vairuojantį. Atsikrausčius pačiai Oprah prasidėjo savotiškas Montecito atgimimas. Na o apsigyvenus karališkajai porai, gera žinia ta, kad išaugo nekilnojamojo turto vertė, o bloga, kad „Starbucks“ pailgėjo eilė“, – pasakojo jis „E! News“.

Kalbėdamas apie gandus, kad princas Harry ir Meghan Markle garsųjį interviu Oprah Winfrey filmavo aktoriaus namuose, Robas šiuos gandus pavadino juokingais.

„Visi galvojo, kad interviu filmuotas mano namuose, o po to mano draugo Tedo Sarandoso, kuris vadovauja „Netflix“. Štai ką aš galvoju: nė nenutuokiu. Manau, kad jie jį nufilmavo tiesiog pas Oprah. Prisiekiu, bet jie teigia, kad vieta neatskleidžiama“, – įžvalgomis dalijosi Robas Lowe’as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas