Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Robinas Thicke'as su sužadėtine Kalifornijoje pateko į avariją

Šeštadienį dainininkas Robinas Thicke'as (42) su būsima žmona April Love Geary (24) pateko į dviejų automobilių avariją Malibu mieste Kalifornijos valstijoje. Portalas TMZ praneša, kad, laimei, porai sužalojimų pavyko išvengti.
Robinas Thicke'as ir April Love Geary
Robinas Thicke'as ir April Love Geary / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Incidento metu, kuris įvyko netoli Zuma paplūdimio, Robinas sėdėjo prabangaus juodo automobilio „Cadillac Escalade“ keleivio vietoje, o April vairavo. Nors per susidūrimą abu automobiliai buvo nublokšti į šalikelę, tačiau rimtesnės žalos pavyko išvengti.

Dainos „Blurred Lines“ atlikėjo automobilis susidūrė su mažesne transporto priemone. Pranešama, kad kitame automobilyje važiavo keli jauni žmonės, tačiau niekam neprireikė medikų pagalbos.

Vida Press nuotr./Robinas Thicke'as įvykio vietoje prie savo automobilio „Cadillac Escalade“
Vida Press nuotr./Robinas Thicke'as įvykio vietoje prie savo automobilio „Cadillac Escalade“

Tik mėnesio gale bus tiksliai žinoma, kas buvo avarijos kaltininkas. Įvykio vietoje atsidūrę liudininkai teigė, kad Robinas vaikščiojo aplink savo automobilį ir rinko jo detales. Tiesa, dainininkas taip pat nurodė kitoms transporto priemonėms apvažiuoti įvykio vietą.

Prieš pat avariją dainininkas ir jo sužadėtinė mėgavosi ankstyvais šeštadienio pusryčiais, kurių nuotraukas paskelbė instagrame.

Pora kartu augina vienerių metų dukrą Mia ir šešių mėnesių dukrą Lola. Anksčiau vyras buvo vedęs aktorę Paula Patton, su kuria susilaukė devynerių metų sūnaus Juliano. Tačiau pora nusprendė pasukti skirtingais keliais ir jau 2015 metais oficialiai išsiskyrė.

15min primena, kad su dabartine sužadėtine dainininkas susitikinėti pradėjo 2014 metais Robinas nusprendė mylimajai pasipiršti per Kalėdas draugų ir šeimos akivaizdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas