Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rodas Stewartas įsiamžino su keturiomis savo vaikų motinomis: stengiasi palaikyti draugiškus santykius

Ketvirtadienį muzikos legenda Rodas Stewartas (74) pirmą kartą per savo gyvenimą nusifotografavo su keturiomis savo vaikų motinomis. Vyras nuotrauką pasidarė savo dukros Kimberly 40-ies metų gimtadienio vakarėlyje, kuris vyko Los Andželo mieste. Muzikantas su buvusiomis mylimosiomis susilaukė net 7 vaikų ir iki dabar palaiko draugiškus santykius.
Seras Rodas su Alana Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg, Rachel Hunter
Seras Rodas su Alana Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg, Rachel Hunter / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Ketvirtadienį dainininkas gerbėjus nustebino neįprastu poelgiu – nusifotografavo su keturiomis buvusiomis mylimosiomis. Vyras per savo gyvenimą susitikinėjo su daug moterų, o su penkiomis iš jų susilaukė aštuonių vaikų. Visgi per dukros Kimberly gimtadienį dainininkas parodė, kad vis dar palaiko draugiškus santykius su jo vaikų motinomis.

Manoma, kad ši nuotrauka rokerio dukros gimtadienyje yra pirmoji, kurioje galima išvysti Rodo buvusią merginą ir žmonas vienoje vietoje kartu.

Nieko nenustebina ir tai, kad nuotraukos viduryje atsidūrė legendinis atlikėjas, kuris puikiai išsiskyrė su savo šilkine liemene ir leopardo stiliaus batais. Šalia jo galima išvysti dabartinę žmoną Penny Lancaster.

Tiesa, Penny yra vienintelė, kuri save gali vadinti ledi, nes Rodas nuo 2016 metų buvo įšventintas į riterius. Iki tol nei viena muzikanto žmona negalėjo girtis jokiu titulu. Moteris su Rodu augina du sūnus: 12 metų Alastairą ir 8 metų Aideną.

Iš Penny dešinės pusės stovi Kimberly mama ir aktorė Alana Stewart. Aktorė buvo pirmoji R.Stewarto žmona, kuri su juo susilaukė sūnaus Seano.

Šalia atlikėjo iš kairės pusės stovi jo buvusi mergina ir modelis Kelly Emberg, su kuria jis susilaukė dukros Ruby. Poros dukra nusprendė sekti tėvo pėdomis ir taip pat tapo dainininke. Beje, modelis nepraleido progos pajuokauti ir šalia žymios nuotraukos parašė „Mamų susitikimas“.

Vida Press nuotr./Rodas Stewartas su buvusia žmona Alana Stewart ir dukra Kimberly Stewart
Vida Press nuotr./Rodas Stewartas su buvusia žmona Alana Stewart ir dukra Kimberly Stewart

Šalia K.Emberg stovi ir antroji žmona Rachel Huntel, kuri su dainininku susilaukė dviejų vaikų: dukros Rene ir sūnaus Liamo. Abu vaikai sėkmingai siekia karjeros skirtingose srityse, mergina tapo šokėja ir jogos mokytoja, o vaikinas tapo Naujosios Zelandijos profesionaliu ledo ritulio žaidėju.

Muzikantas jau anksčiau minėjo, kad palaiko artimus santykius su trimis buvusiomis mylimosiomis. „Jos gyvena tris minutes kelio nuo manęs ir mes visada kartu suburiame vaikus. Todėl turėsime būti vienas kito gyvenime iki pat galo“, – kalbėjo R.Stewartas.

Nepaisant to, kad vakarėlyje susirinko beveik visos rokerio žmonos, tačiau šalia nebuvo galima išvysti pirmos vyro meilės Susannah Hourde. R.Stewartas su mergina susipažino dar jaunystėje ir susilaukė dukros Sarah Streeter. Deja, bet mergaitė buvo atiduota į prieglaudą.

„Realybė yra tokia, kad jis turi dukrą, kurios gyvenimą sugriovė jau seniai, o ir mano gyvenimą taip pat“, – 2013 metais kalbėjo Susannah.

Nepaisant to, moters dukra susitiko su seru Rodu. „Aš anksčiau buvau kaip Susannah, pilna pagiežos, bet tada supratau, kad laikymasis už praeities niekur tavęs nenuves“, – apie mamą kalbėjo Sarah.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas