Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūkanti paauglių dievaitė Miley Cyrus gąsdina gerbėjus – jie nenori antros Lindsay Lohan

JAV aktorės ir dainininkės Miley Cyrus gerbėjai sunerimę: pastaruoju metu 18-metė žvaigždė nedžiugina nei elgesiu, nei išvaizda. Pernai mergina buvo įamžinta rūkanti salviją, o šių metų rugpjūčio pradžioje gerbėjus nuvylė paparacų nuotraukos, kuriose jų dievaitė atostogaudama nepaleidžia cigaretės iš rankų.
Miley Cyrus 2010-aisiais pateko į Holivude daugiausiai uždirbančių moterų dešimtuką.
Miley Cyrus 2010-aisiais pateko į Holivude daugiausiai uždirbančių moterų dešimtuką. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gerbėjai reiškia susirūpinimą, kad popžvaigždė gali tapti dar viena Lindsay Lohan arba dar blogiau – ją gali ištikti Amy Winehouse likimas.

„Aš tikrai nerimauju dėl Miley, nenoriu, kad po 5 metų ji vartotų narkotikus, kaip Amy Winehouse“, – rašė viena jos gerbėjų „Twitter“ svetainėje. Kita gerbėja taip pat nusiminusi rašė: „Liūdna, kad Miley pradėjo rūkyti. Prisimenu senus gerus laikus, kai ji buvo miela Hana Montana. Ji labai pasikeitė.“

Šie ir kiti panašūs įrašai socialiniame tinkle pasirodė po to, kai buvo paviešintos 18-metės M.Cyrus nuotraukos, kuriose ji mėgaujasi cigarete vieną savaitgalį leisdama laiką privačioje jachtoje Mičigane su savo 21-erių vaikinu australų aktoriumi Liamu Hemsworthu. Rūkančios Miley nuotraukas galite pažiūrėti paspaudę čia. 

M.Cyrus ir L.Hemsworthas pradėjo susitikinėti 2009 metų gegužę, kai susipažino juostos „Paskutinė daina“ (angl. „The Last Song“) filmavime. Pora buvo trumpam išsiskyrusi, tačiau netrukus atnaujino santykius.

Išdavė savo pažiūras

„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Iš Nešvilio kilusios paauglių dievaitės reputacija pradėjo prastėti nuo praėjusių metų lapkričio, kai vos 18-kos sulaukusi mergina buvo nufilmuota draugų kompanijoje rūkanti salviją (narkotinė šalavijo atmaina). M.Cyrus nekomentavo šio įvykio iki šių metų kovo mėnesio, kai žurnale „Marie Claire“ pasirodė atviras popžvaigždės interviu. Mergina, kuri pernai pateko į Holivude daugiausia uždirbančių moterų dešimtuką, prisipažino: „Aš nesu tobula... Aš irgi klystu... Labiausiai nuvyliau save nuvildama savo gerbėjus.“

O dar 2009 metais pasirodžiusioje autobiografijoje „Miles to Go“ dainininkė rašė: „Niekada negalėčiau rūkyti. Visada, kai manęs kas nors apie tai paklausia, atsakau, kad tai būtų tas pats, jei aš sudaužyčiau savo gitarą ir norėčiau, kad ji ir toliau puikiai grotų. Niekada negalėčiau to padaryti savo balsui, nekalbant jau apskritai apie visą organizmą ir rūkymo daromą žalą jam.“

Užvaldė tatuiruočių manija

Gerbėjus verčia sunerimti ir itin atlaisvėjęs numylėtinės stilius –  M.Cyrus vis dažniau pastebima apsirengusi marškinėliais, kurie labiau primena medžiagos skiautę, o ne drabužį, per kuriuos visi norintys gali žiūrėti į merginos liemenėlę arba net į apnuogintas krūtis. Taip pat mergina tarsi apsėsta tatuiruoja savo kūną: neseniai ji pasidarė jau 9-ąją tatuiruotę.Aš nesu tobula... Aš irgi klystu... Labiausiai nuvyliau save nuvildama savo gerbėjus.

Miley pirmą tatuiruotę „Just breathe“ po krūtimi kairėje pusėje pasidarė būdama 17-kos. Ant ausies ištatuiruota „LOVE“, ant dešiniojo šono šių metų vasarį atsirado didelė sapnų gaudyklė su keturiomis plunksnomis (jos simbolizuoja dainininkės 4 brolius ir seseris), ant dešiniojo riešo gegužę buvo pastebėtas nedidelis inkaras. Merginos pirštus puošia dar 5 mažos tatuiruotės: taikos simbolis, kryžius, širdelė, užrašas „Karma“ bei naujausias – lygybės ženklas. Šia tatuiruote dainininkė remia homoseksualius santykius tvirtindama, kad visi yra lygūs.

Šiuo metu Miley Cyrus keliauja po pasaulį su koncertiniu „Gypsy Heart“ turu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas