Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Saudo Arabijos princesė Ameera apvogta per savo vestuves: dingo papuošalų už milijoną dolerių

Saudo Arabijos princesė Ameera Al-Taweel (34 m.) per itin prašmatnią ir įslaptintą ceremoniją pilyje netoli Paryžiaus ištekėjo už milijardieriaus verslininko Khalifos bin Butti al-Muhairi (39 m.), tačiau šventę aptemdė begėdiška vagystė – vestuvių dieną iš nuotakos buvo pavogta papuošalų už milijoną dolerių.
Saudo Arabijos princesė Ameera
Saudo Arabijos princesė Ameera / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Įslaptinta vestuvių puota Vaux-le-Vicomte pilyje, kurioje dalyvavo ir tokios JAV pramogų pasaulio megažvaigždės kaip Oprah Winfrey ir Gayle King bei svarbūs Jungtinių Tautų pareigūnai, vyko dar rugsėjo 9-ąją, tačiau jokia platesnė informacija ar šventės nuotraukos į internetą nenutekėjo.

Tačiau jau kitą dieną į Prancūzijos policiją kreipėsi neidentifikuota Saudo Arabijos princesė (jos tapatybė policijai žinoma, tačiau neviešinama), greičiausiai pati Ameera Al-Taweel, kuri pranešė, kad iš jos apartamentų „Ritz“ viešbutyje pavogta papuošalų už milijoną JAV dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Saudo Arabijos princesė Ameera
AFP/„Scanpix“ nuotr./Saudo Arabijos princesė Ameera

Brangenybės nebuvo laikomos seife, o apartamentuose nebuvo rasta įsilaužimo pėdsakų – panašu, kad pamatęs jas visai nesaugomas, kažkas labai susigundė ir tiesiog pasiėmė.

Princesė Ameera buvo ketvirtoji Saudo Arabijos princo Al-Waleedo bin Talalo (63 m.) žmona, tačiau 2013 metais pora po penkerių santuokos metų bendru sutarimu išsiskyrė.

Verslo administravimo studijas su pagyrimu Amerikoje baigusi princesė užsiima aktyvia humanitarine veikla, spręsdama moterų teisių klausimus Viduriniuosiuose Rytuose ji dirbo su Clintonais, Jordanijos karaliene Rania bei britų karališkąja šeima.

Naujasis princesės vyras Khalifa bin Butti al-Muhairi yra investicijų grupės KBBO įkūrėjas, jo turtas vertinamas maždaug dviem milijardais dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Saudo Arabijos princesė Ameera
AFP/„Scanpix“ nuotr./Saudo Arabijos princesė Ameera

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas