Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sekso ir miesto“ žvaigždė C.Nothas apkaltintas dviejų moterų išprievartavimu

Po neseniai įvykusios „Sekso ir miesto“ premjeros dvi moterys prakalbo apie seksualinį išnaudojimą. Jos teigė, kad bene prieš dešimtmetį aktorius Chrisas Nothas jas išprievartavo.
Chrisas Nothas
Chrisas Nothas / Vida Press nuotr.

Dvi moterys Zoe (40) ir Lily (31) su tokiu pareiškimu kreipėsi į hollywoodreporter.com. Tiesa, manoma, kad jos viena kitos nepažįsta, o tarp jų pranešimų yra vieno mėnesio skirtumas.

Moterys pasakojo, kad serialo „Seksas ir miestas“ tęsinys „And Just Like That“, kuriame Nothas atliko vaidmenį, sukėlė joms skausmingus prisiminimus apie nutikusius incidentus. Jie, moterų teigimu, įvyko Los Andžele 2004 m. ir Niujorke 2015 m.

Lily, šiuo metu dirbanti žurnaliste, susisiekė su hollywoodreporter.com rugpjūčio mėnesį. Abiejų moterų tikrosios tapatybės yra slepiamos.

Zoe dirba pramogų industrijoje ir, kaip teigia užsienio žiniasklaida, bijo pasekmių, kurios galėtų kilti po tokio viešo prisipažinimo.

„Kai pamačiau, kad jis dar kartą atlieka vaidmenį filme „Seksas ir miestas“, kažkas manyje nubudo“, – sako Zoe. – Per tiek metų aš jį buvau palaidojusi, bet laikas viešai pakalbėti apie tai, koks jis yra iš tikrųjų.“

Susisiekus su aktoriumi, jis kaltinimus neigė: „Prieš daugelį metų sutiktų asmenų man pateikti kaltinimai yra kategoriškai melagingi. Šios istorijos galėjo būti nutikusios prieš 30 metų arba prieš 30 dienų. Bet yra riba, kurios aš neperžengiau. Susitikimai vyko bendru sutarimu. Sunku neabejoti šių istorijų pasirodymo laiku. Nežinau, kodėl jos dabar tai pasakoja, bet žinau štai ką: aš neužpuoliau šių moterų.“

2004 m. baigusi koledžą Zoe (tuomet 22 metų) persikėlė į Los Andželą dirbti įmonėje, kurioje Nothas ir kitos įžymybės turėjo verslą.

„Jis eidavo prie mano stalo ir flirtuodavo su manimi. Nothas gavo mano numerį, siųsdavo žinutes į darbo telefoną“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo Zoe.

Buvusi Zoe viršininkė taip pat teigė mačiusi, kad Nothas kalbėjosi su moterimi prie jos darbo stalo. Viršininkei atrodė labai keista, jog Nothas, kuriam tuo metu buvo 49 metai, gavo Zoe numerį, tačiau sako, kad jai tai nerimo nekėlė.

Nothas vieną vakarą, pasak Zoe, pakvietė ją į baseiną Vakarų Holivude esančiame pastate, kuriame turėjo savo butą. Susitikusius juos sūkurinėje vonioje matė Zoe draugas.

Zoe pasakojo, kad Nothas jai tada uždavė „įvairių klausimų apie specialybę ir studijas“.

„Jis turėjo su savimi knygą ir davė man ją pavartyti. Tuomet aktorius nuėjo į savo butą kažkam paskambinti, bet paliko knygą ir paprašė ją vėliau atnešti. Buvau nustebinta, nes jis norėjo išgirsti mano nuomonę apie knygą“, – pasakojo moteris.

Kai nuėjo į Notho butą grąžinti knygos, Zoe pamena, kad jis pabučiavo ją vos įžengusią pro duris ir tuomet pasakė grįžti pas savo draugą.

Tuo metu ji pasakojo maniusi, kad aktoriaus bučinys bus smagi istorija, kurią galės papasakoti savo draugams. Tačiau, anot moters, tuo viskas nesibaigė.

Aktorius patraukė ją link savęs, nunešė link lovos, numovė šortus, bikinio apatinę dalį ir ėmė prievartauti iš nugaros. Zoe buvo atsisukusi į veidrodį.

„Man labai skaudėjo, aš sušukau: „Stop!“, – sako ji, – Bet jis nesustojo. Aš paklausiau: „Ar gali bent prezervatyvą pasiimti?“, bet jis iš manęs tik pasijuokė.“

Vėliau apie šį incidentą sužinojo Zoe draugas, buvęs kartu prie baseino. Jis teigė, kad Zoe bijojo kam nors pasakoti apie išprievartavimą, nes manė, kad ja nepatikės, ir jautė, jog bus atleista iš darbo.

Kita Notho auka Lily – dabar jau uždaryto vieno Niujorko naktinio klubo darbuotoja. Tuomet jai buvo 25-eri, o jam – 60 metų. Nothas, gavęs jos numerį, pasiūlė susitikti.

Lily manė, kad ją pakvietė vakarienės tik dėl to, kad rodė susidomėjimą bei norą susipažinti. Vis dėlto atvykusi į susitikimo vietą Lily pamatė jau nebedirbančią virtuvę, todėl kartu su Nothu bare išgėrė vyno.

„Jis manęs daug klausinėjo apie darbą“, – pasakojo moteris.

Vakarui įpusėjus, užsienio žiniasklaidai ji pasakojo, kad išgėrė per daug, nors nesijautė apgirtusi. Kai restoranas užsidarė, jis pasiūlė eiti į jo netoliese buvusį butą.

„Pagalvojau: „Gersime viskį ir kalbėsime apie jo aktoriaus karjerą. Tai skamba taip kvailai“, – dabar pasakojo Lily.

„Jo bute mes klausėmės muzikos, o jis turėjo visas šias knygas apie meną ir madą. Atsargiai jį linksminau. Tuomet jis nusimovė kelnes ir atstojęs priešais mane įkišo savo penį į burną“, – pasakojo moteris.

Lily sako žinojusi, kad jis buvo vedęs ir turi vaikų, tačiau, anot moters, teigė, kad santuoka yra apsimestinė.

„Jis mylėjosi su manimi ant kėdės. Pamenu, tai darėme prieš veidrodį, aš verkiau. Kai viskas baigėsi, nuėjau į vonią ir apsivilkau sijoną. Jaučiausi siaubingai. Pažeista. Visos mano svajonės su žvaigžde, kurią mylėjau daugelį metų, dingo“, – pasakojo moteris.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne