Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Selena Gomez prabilo širdį veriančia tema: dėl sveikatos problemų negali susilaukti vaikų

Dainininkė, aktorė Selena Gomez (32) prabilo širdį veriančia tema. Kino ir muzikos žvaigždė atskleidė, kad dėl dėl sveikatos problemų negali susilaukti vaikų.
Selena Gomez
Selena Gomez / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Vaikai Selena Gomez

32 metų atlikėja pirmadienį leidiniui „Vanity Fair“ pasakojo, ką jai teko išgyventi dėl negalėjimo natūraliai tapti motina.

„Niekada to tiekam nesakiau, bet, deja, negaliu išnešioti savo vaikų. Turiu daug medicininių problemų, kurios keltų pavojų mano ir kūdikio gyvybei. Dėl to kurį laiką sunkiai sielvartavau.“

Nors jos kelias į motinystę bus kitoks, S.Gomez tvirtina norinti kada nors vis vien tapti mama.

„Tai nebūtinai bus taip, kaip aš įsivaizdavau. Maniau, kad tai įvyks taip, kaip nutinka visiems, bet dabar man daug geriau. Manau, kad tai yra palaima, jog yra nuostabių žmonių, norinčių užsiimti surogatine motinyste arba įvaikinimu, nes abi šios galimybės man yra labai svarbios“, – su „Vanity Fair“ kalbėjo ji.

Socialinių tinklų nuotr./Selena Gomez
Socialinių tinklų nuotr./Selena Gomez

S.Gomez pridūrė, kad mama tapti norėtų iki 35-erių. Tai ji jau buvo nusprendusi dar prieš sutikdama savo dabartinį mylimąjį, muzikos prodiuserrį Benny Blanco.

„Prieš sutikdama savo vaikiną penkerius metus buvau vieniša, buvau nuėjusi tik į kelis pasimatymus. Aš pagalvojau: „Gerai, jei yra trauka, tai kas man yra svarbiausia? Šeima“, – dalijosi ji.

Selena Gomez ir 36-erių Benny Blanco, kuris prodiusavo jos buvusio vaikino Justino Bieberio hitą „Lonely“, pradėjo slapta susitikinėti 2023-ųjų viduryje.

Benny Blanco neseniai, dalyvaudamas laidoje „The Howard Stern Show“, prasitarė norintis su Selena turėti vaikų.

Ne vienerius metus Selena Gomez garsiai ir atvirai pasakoja apie ją kamuojančias sveikatos problemas. Viena jų – bipolinis sutrikimas, apie kurį ji pirmą kartą prabilo 2020-aisiais. Vis tik problemos prasidėjo kur kas anksčiau.

„Kai man sukako dvidešimt metų, viskas ėmė darytis labai tamsu. Pradėjau jausti, kad nebekontroliuoju to, ką jaučiu, nesvarbu, ar tai būtų labai gerai, ar labai blogai“, – žurnalui „Rolling Stones“ sakė S.Gomez.

Jai pradėjo reikštis manijos ir depresijos periodai, o pakilimai ir nuosmukiai trukdavo mėnesiais. Kartais ji negalėdavo užmigti ištisas dienas, o kartais – kelias savaites pakilti iš lovos. Nors ji niekada nebandė nusižudyti, Selena atskleidė, kad kelerius metus apie tai svarstė.

„Maniau, kad pasaulis būtų geresnis, jei manęs nebūtų“, – lakoniškai sakė ji.

„Universal Music“ nuotr./Selena Gomez
„Universal Music“ nuotr./Selena Gomez

2018 m. dainininkė pradėjo girdėti balsus. Jie skambėjo vis garsiau ir užgožė vis daugiau realaus pasaulio, o tai sukėlė psichozės epizodą. S.Gomez prisimena tik šio laikotarpio nuotrupas, tačiau žino, kad atsidūrė gydymo įstaigoje, kur kelis mėnesius praleido apimta paranojos, negalėdama niekuo pasitikėti ir manydama, kad visi nori ją sučiupti. Anot jos draugų, tuo laikotarpiu Selena buvo neatpažįstama.

Po to jai buvo diagnozuotas bipolinis sutrikimas, dėl kurio ji turėjo vartoti vaistus. Paskirti medikamentai jai leido pasijusti šiek tiek geriau, tačiau vėliau buvo nustatyta, kad daugumos jų S.Gomez vartoti negali. Nors vaistų dozė buvo gerokai sumažinta, tuo viskas nesibaigė – jos laukė dar ilga ir sunki kova. Selena žinojo, kad psichozė gali sugrįžti, o bipolinis sutrikimas – liga visam gyvenimui.

„Turėjau detoksikuotis nuo vaistų, kuriuos vartojau ir išmokti prisiminti tam tikrus žodžius. Kalbėdama pamiršdavau, kur esu. Reikėjo daug sunkaus darbo, kad priimčiau faktą, jog sergu bipoliniu sutrikimu,“ – dalijosi S.Gomez.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas