Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbas sukūrė korėjiečių hito „Gangnam Style“ parodiją apie Rytų Europą, joje minima ir Lietuva

Londone gyvenančio serbų kilmės komiko Davido Vujaniciaus sukurtas Rytų Europos migranto personažas „Bricka“ tapo tikru „Youtube“ hitu. Kazachų žurnalisto Borato maniera juokaujantis serbas naujausiam savo vaizdeliui pasirinko šių dienų superhitą, korėjiečių atlikėjo Psy dainą „Gangnam Style“.
Davidas Vujanicius-Bricka
Davidas Vujanicius-Bricka / Asmeninio archyvo nuotr.

„Eastern Europe Style“ pavadintoje dainoje nurodoma, kad tai – „Gangnam Style“ parodija. Komiškame klipe Bricka pasivadinęs vaikinas repuoja laužyta anglų kalba, pateikiami ir subtitrai. Tekste netrūksta ir necenzūrinių žodžių, akcentuojama, kad atvykėliai iš Rytų Europos yra neturtingi. „Mes sunkiai dirbame ir siunčiame pinigus namo“, – repuoja Bricka.

Jis tikina, kad moterys Rytų Europos šalyse labai gražios, o imigrantai prastai moka anglų kalbą, tik daug keikias. Klipe pasijuokiama, kad asmenys iš Rytų Europos neturi ką valgyti ir eina maisto ieškoti į parkus – valgo antis, gulbes ir varnas. Pašiepiamas ir imigrantų „stiliukas“ bei pomėgis veltis į muštynes.

Anksčiau britų žurnalistams D.Vujanicius-Bricka yra sakęs, kad pats Didžiojoje Britanijoje gyvena apie porą metų, jį labiausiai įkvėpė aktorius Sasha Baronas Cohenas, o  peno personažui davė jo paties tėvas, kuris yra imigrantas Didžiojoje Britanijoje ir čia ne vienerius metus darbavosi statybose.

VIDEO: EASTERN EUROPE STYLE ! (PSY GANGNAM STYLE PARODY) by BRICKA BRICKA!

Ankstesni serbo Bricka darbai:

VIDEO: BRICKA BRICKA - Hard In Da Paint (Eastern European Re-Mix)

VIDEO: Bricka Bricka - Run The World (NOT GIRLS) BEYONCE PARODY

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne