Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Serialo „Pilna troba“ žvaigždė Johnas Stamosas tapo tėvu: 54-erių aktoriui gimė sūnus

Kultinio televizijos serialo „Pilna troba“ („Full House“) žvaigždė Johnas Stamosas tik įpusėjęs šeštąją dešimtį pats tapo tėvu – 54-erių aktoriaus žmona pagimdė sūnų.
Serialo „Pilna troba“ herojai
Johnas Stamosas (centre) seriale „Pilna troba“ / Vida Press nuotr.

Johnas Stamosas su 23 metais jaunesne žmona Caitlin McHugh pirmagimiui davė Billy vardą – šitaip garsus aktorius pagerbė savo paties jau mirusį tėvą.

Apie džiugias gyvenimo permainas aktorius pranešė savo „Instagram“ paskyroje, publikavęs nuotrauką, kurioje naujagimis sūnus guli jam ant krūtinės.

„Nuo šiol pati geriausia mano dalis visados bus mano žmona ir mano sūnus. Sveikas atvykęs, Billy Stamosai (pavadintas mano tėvo garbei)“, – rašė aktorius, pridėjęs grotažymę „nebe vien tik dėdė“.

15min primena, kad Johnas Stamosas su 31-erių Caitlin McHugh susituokė vasario 3-iąją po pustrečių metų draugystės, o kad laukiasi kūdikio, pora pranešė dar gruodį.

„Aš visada svajojau būti tėvu, tačiau akivaizdu, kad pirmiausia turėjau padirbėti pats su savimi, – tada sakė aktorius. – Aš turiu gerus genus, žmonės man visada sako, kad atrodau jaunai. Tada pradedi tikėti, kad gyvensi iki kokių 150 metų, tačiau staiga prabundi ir susivoki, kad ne, metai nenumaldomai bėga ir tai ne repeticija. Žmonės kartodavo, kad man reikėtų turėti vaikų, bet aš maniau, kad tas laivas jau nuplaukė.“

Johno Stamoso mylimoji Caitlin McHugh įsitikinusi, kad jis bus pats geriausias tėvas ir tai, kad juo tapo būdamas brandaus amžiaus, bus tik į naudą.

„Išraiška Johno veide, kai pasakiau jam, kad laukiuosi, buvo neįkainojama. Tai buvo išraiška žmogaus, kuris visą gyvenimą svajojo turėti savo šeimą, bet nebuvo tikras, jog jam tai nutiks. Ir tai nutiko!“ – sakė Caitlin McHugh.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas