Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Shannen Doherty paviešino nuotrauką be makiažo: spjauna į Holivudo standartus

Serialų „Beverli Hilsas, 90210“ ir „San Francisko raganos“ žvaigždė Shannen Doherty sako pavargusi nuo Holivudo grožio standartų. Internete ji paviešino jokiais filtrais nepagražintą nuotrauką, kurioje įsiamžino be makiažo, ir sulaukė daug pagyrų.
Aktorė Shannen Doherty
Aktorė Shannen Doherty / Vida Press nuotr.

Sh.Doherty sako, kad jai jau gana Holivudo grožio standartų. Sekmadienį ji pasidalijo asmenuke be jokio makiažo ar filtrų ir susimąstyti verčiančiais, įkvepiančiais žodžiais.

„Šį vakarą žiūrėjau filmus ir pastebėjau, kad buvo keletas moterų veikėjų, kurios man artimos. Žinote, moterų be užpildų, be botokso, be pagražinto veido. Moterų, kurios priima savo veidą ir visą patirtį, kuri jame atsispindi.

Aš gyvenau. Man patinka, kad aš gyvenau ir mano veidas atspindi mano gyvenimą. Aš daug išgyvenau, taip, susidūriau ir su vėžiu, bet išgyvenau dar daugiau nei tai. Aš dabar priimu save. Pagaliau. Man jau gana žurnalų ir Holivudo spaudimo. Noriu matyti tokias moteris kaip aš. Tokias moterys kaip mes“, – rašė aktorė.

Šis Sh.Doherty įrašas gerbėjų ir garsių bičiulių buvo sutiktas su pagyromis.

„Ačiū tau. Mums reikia tavęs daugiau“, – komentavo modelis Paulina Porizkova. „Myliu tave, gražuole“, – į įrašą sureagavo ir aktorė Selma Blair.

15min primena, kad 2020-ųjų vasarį Sh.Doherty atskleidė, kad jai atsinaujino krūties vėžys ir šiuo metu ji kovoja su ketvirta jo stadija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas