Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas: Meghan Markle tėvas nebedalyvaus jos vestuvėse – parsidavė paparacams

Kone paskutinę minutę byra karališkųjų vestuvių scenarijus: Meghan Markle (36 m.) prie altoriaus palydėti turėjęs jos tėvas Thomas Markle'as (73 m.) nebedalyvaus šventėje. Taip nuspręsta po to, kai išaiškėjo gėdingas jo susitarimas su paparacais dėl surežisuotų nuotraukų.
Meghan Markle ir jos tėvas Thomas Markle'as
Meghan Markle ir jos tėvas Thomas Markle'as / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Thomo Markle'o nuo noro dalyvauti jauniausios dukters vestuvėse nesustabdė praėjusią savaitę patirtas širdies smūgis – jis išsiregistravo iš ligoninės ir jau ruošėsi vykti į Europą. Tačiau galiausiai visus planus sujaukė į dienos šviesą išlindusi informacija apie jo surežisuotas paparacų nuotraukas – tokio skandalo fone Markle'as nusprendė, kad nenori daryti gėdos dukrai ir visai karališkajai šeimai, tad nusprendė atsitraukti.

Pasirodo, Thomas Markle'as susitarė su keliomis paparacų agentūromis, kad šios padarytų surežisuotas nuotraukas, vaizduojančias jį geresniame kontekste, mat prieš tai Meghan tėvas vis būdavo nufotografuojamas ar tai perkantis alų, ar rūkantis.

Pasipelnė sesuo

Portalui TMZ Thomas Markle'as pripažino, kad jam buvo gėda dėl tokių nuotraukų, tad paragintas vyresniosios dukters Samanthos Markle (53 m.), pozavo surežisuotoms nuotraukoms, kurios, kaip jis vylėsi, turėjo pagerinti jo reputaciją. Jose Thomas Markle'as buvo užfiksuotas besirenkantis kostiumą vestuvėms, skaitantis knygą apie Didžiąją Britaniją bei interneto kavinėje žiūrinėjantis savo dukters ir princo Harry sužadėtuvių nuotraukas.

Vida Press nuotr./Tai – viena iš surežisuotų Meghan Markle tėvo Thomo nuotraukų
Vida Press nuotr./Tai – viena iš surežisuotų Meghan Markle tėvo Thomo nuotraukų

Dabar Thomas Markle'as TMZ pripažino, kad tos surežisuotas nuotraukos buvo „kvailos ir persūdytos“, ir kad jis tiesiog darė tai, ką jam liepė paparacų agentūra.

Jis taip pat pabrėžė, kad toms nuotraukoms pozavo ne iš finansinių paskatų – pasiūlymų užsidirbti turėjo ne vieną, bet nuolatos juos atmesdavo. Tačiau mintį apie surežisuotas nuotraukas į pensiją išėjusiam tėvui pakišusi Samantha Markle iš to vis tik pasipelnė – „The Mail on Sunday“ žiniomis, paparacų agentūra sumokėjo jai 100 tūkst. svarų.

„Neigiami straipsniai apie mano tėvo surežisuotas nuotraukas yra mano kaltė. Žiniasklaida nesąžiningai bandė pavaizduoti jį blogai, tad aš pasiūliau padaryti pozityvių nuotraukų, kurios turėjo išeiti į naudą tiek jam, tiek karališkajai šeimai. Mes nė nenumanėme, kad juo bus šitaip pasinaudota. Viskas buvo ne dėl pinigų“, – socialiniame tinkle „Twitter“ sakė pati Samantha.

Vyresnioji Meghan Markle sesuo Samantha Markle jau nebe pirmą kartą kaišioja pagalius jai į ratus – dalino įvairiausius ją šmeižiančius interviu, parašė neva jos tikrąją asmenybę demaskuojančią knygą ir pan.

Vida Press nuotr./Tai – viena iš surežisuotų Meghan Markle tėvo Thomo nuotraukų
Vida Press nuotr./Tai – viena iš surežisuotų Meghan Markle tėvo Thomo nuotraukų

Nei Samantha, nei jos brolis Thomas jaunesnysis į Meghan vestuves su princu nėra pakviesti – nors jų tėvas tas pats, tačiau jie nėra artimi ir visiškai nebendrauja.

„Meghan nepalaiko jokių santykių su savo broliu ir seserimi, ir niekada tokių neturėjo. Tuo metu, kai ji gimė, jie jau buvo suaugę ir išsikraustę iš šeimos namų“, – „People“ sakė šaltinis.

Byra vestuvių scenarijus

„Tai yra labai asmeniška akimirka panelei Markle prieš pat jos vestuves. Ji ir princas Harry dar kartą prašo supratimo ir pagarbos ponui Markle'ui šioje sudėtingoje situacijoje“, – pirmadienį vakare šią žinią patvirtino ir Kensingtono rūmai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Thomas Markle'as per vestuves turėjo palydėti savo dukrą prie altoriaus, tačiau dabar tenka pergalvoti šią dalį – kol kas nepranešama, ar tai padarys kas nors kitas, ar Meghan eis viena.

Kaip praneša „Us Weekly“, Meghan Markle jaučiasi labai nusiminusi dėl to, kas įvyko.

„Meghan nusiminusi ir sutrikusi dėl viso jai tekusio išbandymo ir tenori tai palikti už praeityje. Ji nenori leisti kam nors sugriauti jos dieną, tad stengiasi galvoti vien tik apie artėjančio savaitgalio šventę“, – sakė šaltinis.

Princas Harry kaltina save

Šis surežisuotų nuotraukų skandalas atrodo dar prasčiau turint omeny, kad vos prieš kelias savaites pats princas Harry viešai prašė fotografų duoti ramybę sužadėtinės tėvui. O dabar štai Thomas Markle'as pats ėmė ir sudarė sandorį su paparacais, nuo kurių stengtasi jį apsaugoti...

Kaip „Daily Mail“ sužinojo iš šaltinių princo aplinkoje, dėl viso šio incidento jis kaltina save – tai esą jam tapo dar vienu įrodymu, kad visi žmonės, su kuriais susikerta jo keliai, vienaip ar kitaip nukenčia.

„Jis yra sugniuždytas. Jis jaučiasi taip, tarytum tai dar vienas dalykas, dėl ko jis yra kaltas... dar viena problema, sukelta jo. Harry jaučiasi taip, kad visi, kurių gyvenimai kaip nors susisieja su jo, privalo sumokėti už tai kainą. Jis nori apsaugoti Meghan ir jam labai sudėtinga su tuo susitaikyti“, – apie princo Harry reakciją sakė vienas jo draugas, norėjęs likti anonimu.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

„Meghan ir Harry maldauja žmonių duoti jos tėvui erdvės. Jie tą kartojo jau ne vieną savaitę, bandydami jam suteikti pagalbą ir palaikymą. Jis akivaizdžiai jaučia milžinišką spaudimą, o susirūpinimas juo yra tikras ir nuoširdus, – sakė šaltinis. – Thomas yra išdidus vyras, norintis būti tėvu, kuriuo nereikia rūpintis, bet tai – ganėtinai sudėtinga. Visiems reikėtų stabtelti ir pagalvoti, ką visas tas spaudimas daro jiems ir, visų svarbiausia, jam. Tai labai gąsdinanti ir susirūpinimą kelianti situacija. Pora bando padaryti viską, kas įmanoma, kad jam padėtų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas