Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalistė Miley Cyrus vėl provokuoja: knygos viršeliui pozavo visiškai nuoga

Dėl savo iššaukiančio įvaizdžio ir provokuojančių pasisakymų skandalistės reputaciją užsidirbusi Miley Cyrus dar visai neseniai gerbėjus stebino santūriu įvaizdžiu ir pasikeitusiu muzikos stiliumi – pagaliau ji daug ramesnė ir švelnesnė nei anksčiau. Tačiau neprireikė nė pusmečio, kad Miley Cyrus vėl sudrebintų pasaulį – knygos viršeliui pozavo visiškai nuoga.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Davido LaChapelle albumo „Lost + Found“ (Taschen) nuotr.

Vienas garsiausių įžymybių fotografų Davidas LaChapelle savo naujo fotoalbumo „Lost + Found“ viršeliui įamžino dainininkę Miley Cyrus.

Nuotraukoje Miley Cyrus įkūnijo drugio sparnais pasipuošusią angelišką deivę.

Miley išties sunku atpažinti – dėl garbanotų plaukų ir neįprasto makiažo ne vienas galėtų apsirikti ir neatpažinti skandalingosios dainininkės.

Nesunku pastebėti, kad nuotraukoje Miley Cyrus pozuoja visiškai nuoga, o tai nustebino jos gerbėjus – juk ji nusprendė pakeisti savo įvaizdį ir tapti kuklia, švelnia dainininke.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skandalistė Miley Cyrus sušvelnėjo: pristatė dainą „Malibu“, skirtą sužadėtiniui Liamui Hemsworthui

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus

Naujoje Davido LaChapelle knygoje bus galima išvysti ir daugiau pikantiškų garsenybių nuotraukų. Fotoalbumui įsiamžino Pamela Anderson, David Bowie, Naomi Campbell, Hillary Clinton, Lana Del Rey, Lady Gaga, Whitney Houston, Kris Jenner, Kendall Jenner, Bruce Jenner, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Nicki Minaj, Katy Perry, Rihanna, Amber Rose, Britney Spears, Uma Thurman, Kanye Westas, Pharrellis Williamsas, Amy Winehouse ir daugelis kitų.

VIDEO: Miley Cyrus - Malibu (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant