Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šokiruojantis gyvojo Keno pareiškimas: Rodrigo Alvesas planuoja tapti Barbe

Pasaulį savo polinkiu plastinėms operacijoms stebinantis gyvasis Kenas Rodrigo Alvesas (34 m.) šįkart privertė visus aiktelėti, kai pareiškė, kad vieną dieną gali pasidaryti lyties keitimo operaciją ir tapti Barbe.
Rodrigo Alvesas
Rodrigo Alvesas / Vida Press nuotr.

Dalyvaudamas vienoje Italijos televizijos laidoje Rodrigo Alvesas prisipažino, kad vienintelė jo kūno vieta, kurios jis nėra tobulinęs – tai jo vyriškasis pasididžiavimas. Tačiau ir jam vieną dieną gresia pokyčiai, mat vyrukas pareiškė, kad ateityje neatmestų galimybės tapti... Barbe!

„Vieną dieną, kai būsiu senesnis, galbūt pasidarysiu lyties keitimo operaciją ir tapsiu Barbe!“ – laidoje „Domenica Live“ pareiškė jis, o po šių jo žodžių tiek laidos vedėja Barbara D'Urso, tiek studijoje buvę žiūrovai tiesiog nuščiuvo.

Toje Italijos televizijos laidoje 34-erių vyras taip pat sakė, kad neketina pristabdyti plastinių operacijų, o artimiausios jam numatytos procedūros, kurios bus atliktos po kelių savaičių, – apatinio žandikaulio bei plaukų implantai.

„Būti gyvuoju Kenu niekada nebuvo lengva – reikia nuolatinės priežiūros. Kartais kas nors sugriūna, kartais reikia ką nors pasitvarkyti“, – neslėpė jis, primindamas, kad jam net buvo pradėjusi irti nosis.

15min primena, kad Rodrigo Alvesas pasaulyje išgarsėjo, kai pareiškė siekiantis tapti gyvąja lėlės Keno versija. Dabartinės Rodrigo Alveso išvaizdos rezultatas yra pasiektas po jam atliktų beveik 60 plastinių operacijų ir daugiau kaip 100 estetinių procedūrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas