Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šou turi tęstis: net nukritusi nuo scenos dainininkė Rusijoje pasirodymą užbaigė tobulai

Tarptautinė moters diena vienai rusų dainininkei baigėsi ligoninėje – per pasirodymą ji nukrito nuo scenos ir susilaužė pėdą. Tačiau net ir patyrusi rimtą traumą bei kęsdama skausmus, atlikėja užbaigė savo darbą ir dainą sudainavo tobulai, rašo Dailymail.co.uk.
Dainininkė Anastasija Višnevskaja pasirodymo metu
Dainininkė Anastasija Višnevskaja pasirodymo metu / „Instagram“ nuotr.

Kovo 8 d. Krasnojarske vyko tarptautinei moters dienai skirtas koncertas, kuriame koncertavo atlikėja Anastasija Višnevskaja. Balta pūsta suknele pasidabinusi dainininkė taip įsijautė į savo pasirodymą, kad nepastebėjo, jog artėja prie scenos krašto ir nuo jo nukrito.

Nepaisant to, kad A.Višnevskaja dingo iš žiūrovų akių, jos balsą jie girdėjo – gulėdama orkestro duobėje atlikėja toliau dainavo ir, visų nuostabai, dainą atliko tobulai.

Pasirodymo pabaigoje 30-metė A.Višnevskaja sulaukė garsių aplodismentų ir žiūrovų, prieš jai išvykstant į ligoninę, kur nustatyta, jog dainininkei lūžo pėda.

View this post on Instagram

6 марта 2020 года на сцене Большого концертного зала Красноярской краевой филармонии случился несчастный случай. По стечению обстоятельств я не увидела край сцены и упала в оркестровую яму, на заготовленных на следующий номер там артистов оркестра. К моему счастью, яма была уже поднята с 6 метрового уровня на 3 метра, поэтому я осталась жива, отделалась ушибами и переломом ступни. Вчера ночью меня прооперировали. Злопыхатели обсуждают только факт того, что я продолжила петь, несмотря на полученные травмы, обвиняют в том, что звучала фонограмма! Мне жаль, что вокруг так много зла и зависти, что в стране вырождаются качества самоотверженности, героизма, если хотите... На видео, к большому сожалению, я звучу не так чисто, как хотела бы звучать! Живой звук. Что уж. Слушайте. #анастасиявишневская #8марта #живойзвук #красноярск #несчастныйслучай

A post shared by АНАСТАСИЯ ВИШНЕВСКАЯ/ ????NAIA???? (@avishnevskaya_official) on

Kaip rašo Dailymail.co.uk, A.Višnevskaja teigė bandžiusi atsistoti, tačiau to negalėjo padaryti dėl didelio skausmo. Vėliau dainininkė atsisėdo ant šalia jos pastatytos kėdės, o orkestro duobėje buvusi pakyla buvo pakelta, kad beveik 1400 susirinkusių žiūrovų galėtų matyti atlikėją.

Būdama ligoninėje, kur jai buvo atlikta skubi operacija, A.Višnevskaja paneigė socialiniuose tinkluose pasklidusius gandus, kad ji dainavo pagal fonogramą, o tai įrodė jos kritimas.

„Nepastebėjau scenos krašto ir nukritau į orkestro duobę ant muzikantų, kurie ruošėsi kitam numeriui, – sakė ji. – Gulėjau ant pilvo ir dainavau… Neapykantos kupini kritikai tik kalbėjo apie tai, kad patyrusi traumą aš ir toliau dainavau bei kaltina mane už fonogramos naudojimą. Norėčiau, kad aplink mus būtų mažiau pykčio ir pavydo. Vaizdo įraše neskambu taip gražiai, kaip norėčiau.“

Buvo ir tokių, kurie tikino, jog A.Višnevskojos kritimas buvo kruopščiai suplanuoto jos pasirodymo, kurio įrašas internete tapo tikra sensacija, dalis.

„Esu įsitikinęs, kad tik keli atlikėjai pasaulyje sugebėtų užbaigti dainą būdami tokioje ekstremalioje situacijoje – nukritę į orkestro duobę, susilaužę pėdą ir susižeidę. Kai kurie žiūrovai (neteisingai) manė, kad tai buvo suplanuota“, – sakė koncerto vedėjas Romanas Bogdanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas