Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stiliaus ikona Blake Lively paaiškino, kodėl nesinaudoja stilisto paslaugomis

Viena stilingiausių Holivudo aktorių Blake Lively (30 m.) paaiškino, kodėl jai nereikalingas stilistas – garsi moteris visus savo įvaizdžius susikuria pati.
Blake Lively
Blake Lively / „Scanpix“ nuotr.

Blake Lively galima net vadinti išimtimi Holivude, mat dauguma garsenybių naudojasi stilistų paslaugomis, kurie iki menkiausių detalių apgalvoja jų įvaizdžius kaskart, pasirodžius viešumoje.

Tačiau seriale „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“) išgarsėjusi aktorė nejaučia poreikio nieko samdyti tam, kad ją gražiai aprengtų – juk visi kiti žmonės kasdien patys renkasi, ką apsirengti, ir tai yra absoliučiai normalu. Be to, rengdamasi pati, ji visada atrodo taip, kaip jai pačiai patinka, o ne kaip sugalvojo stilistas.

„Tai reikalauja daug pastangų, bet juk mes visi kas rytą patys apsirengiame. Taigi kai turi prieš akis išdėstytus drabužius, tiesiog išsirenki tai, kas tau patinka – taip, kaip daro absoliučiai visi žmonės“, – sakė Blake Lively.

Tiesa, Holivudo žvaigždė pripažino, kad jos atveju atrodyti stilingai – daug lengviau nei paprastai moteriai, mat ji gali sau daugiau leisti ir turi kontaktų su pačiais dizaineriais.

„Lengviau, nes turiu priėjimą prie drabužių, o tada jau nebėra taip sunku. Sunkioji dalis yra vaikščioti per visus mados pristatymus, fotografuoti derinius, kurie tau patinka, ir juos susirankioti. Turiu asistentę, kuri man padeda tai padaryti. Tačiau dauguma drabužių pas mane atkeliauja dėl to, kad bendrauju su pačiais dizaineriais“, – apie savo stiliaus kūrimo subtilybes pasakojo garsi moteris.

„Scanpix“/AP nuotr./Blake Lively ir Emily Blunt per „Michael Kors“ kolekcijos pristatymą
„Scanpix“/AP nuotr./Blake Lively ir Emily Blunt per „Michael Kors“ kolekcijos pristatymą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas