Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Su Johnny Deppu išsiskyrusi Amber Heard jau svajoja apie vestuves su milijardieriumi Elonu Musku

Itin nešvarias ir labai viešas skyrybas su Holivudo žvaigžde Johnny Deppu (53 m.) išgyvenusi aktorė Amber Heard (30 m.) paguodą rado kito vyro glėbyje – jau kuris laikas gražuolė susitikinėja su milijardieriumi Elonu Musku (45 m.) ir net planuoja su juo susituokti ir sukurti šeimą.
Elonas Muskas ir Amber Heard su Johnny Deppu
Elonas Muskas ir Amber Heard su Johnny Deppu / „Scanpix“ nuotr.

Po itin skausmingos patirties (savo vyrą Amber Heard kaltino fiziniu ir psichologiniu smurtu) aktorė svajonių apie gražią santuoką neišsižadėjo ir „planuoja ištekėti už Elono Musko“.

Apie tai papasakojo Amber Heard tėvas Davidas, naujame interviu žurnalui „Grazia“ paatviravęs apie savo dukters asmeninį gyvenimą ir jos meilę elektromobilius gaminančios bendrovės „Tesla“ bosui.

„Amber ir Elonas abu labai rimtai žiūri vienas į kitą. Ji labai norėtų ištekėti, – sakė aktorės tėvas. – Vienas iš dalykų, kurių jie abu nori, tai ramus nusistovėjęs gyvenimas ir šeima. Jie tai planuoja.“

Amber Heard su Elonu Musku pradėta sieti praėjusią vasarą, jos skyrybų su Johnny Deppu įkarštyje. Sausį vienas šaltinis iš aktorės aplinkos „Mirror“ pasakojo, kad ji yra „devintame danguje dėl savo (pasibaigusių) skyrybų, bet dar laimingesnė dėl to, kad dabar viešai gali nebeslėpti savo santykių su Elonu“. Maža to, Amber esą per Kalėdas draugams džiaugėsi, kad yra labai įsimylėjusi Eloną.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Amber Heard
AFP/„Scanpix“ nuotr./Amber Heard

Beje, pernai subyrėjo ne tik Amber Heard, bet ir Elono Musko santuoka: jis praėjusį rudenį antrą kartą oficialiai išsiskyrė su antrąja žmona, britų aktore Talulah Riley (31 m.). Jiedu susituokė 2010-aisiais ir po dvejų santuokos metų išsiskyrė, tačiau neilgam – jausmai po metų vėl atgimė ir jiedu dar kartą susituokė 2013-aisiais. Dar po metų Elonas Muskas antrą kartą panoro skirtis.

„Scanpix“ nuotr./Elonas Muskas ir Talulah Riley (2014 m.)
„Scanpix“ nuotr./Elonas Muskas ir Talulah Riley (2014 m.)

Su pirmąja žmona Justine Wilson jis susilaukė šešių sūnų, tačiau vyriausias iš jų mirė nuo staigios kūdikių mirties sindromo būdamas vos 10 savaičių amžiaus. Kitų sūnų milijardierius su pirmąja žmona susilaukė pagalbinio apvaisinimo būdu – pirma gimė dvynukai, vėliau – trynukai.

Elonas Muskas patenka į turtingiausių pasaulio žmonių šimtuką: jo turtas vertinamas apie 14,8 mlrd. JAV dolerių. Jis yra vienas iš internetinių mokėjimų sistemos „Paypal“ įkūrėjų; 2003 metais jis prisidėjo kuriant prabangius elektromobilius gaminančią JAV bendrovę „Tesla“, taip pat Kalifornijoje įsikūrusią kosminių skrydžių bendrovę „SpaceX“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas