Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sunkiai susirgusios atlikėjos MakSim būklėje – teigiami pokyčiai

Pastarąsias savaites populiari rusų atlikėja MakSim (38) praleido komos būsenoje. Ši ir nuolat skelbtos žinios, kad dainininkės būklę negerėja, jos gerbėjams nedavė ramybės. Situacijos nepagerino ir pasirodę pranešimai, kad prieš porą dienų gydytojai bandė MakSim prikelti iš komos būsenos, bet to padaryti nepavyko. Tiesa, vilties spindulėlis, kad ir nedidelis, nušvito.
MakSim koncerte Lenkijoje 2012 m.
MakSim koncerte Lenkijoje 2012 m. / Vida Press nuotr.

Kai kuriems gerbėjams jau beprarandant viltį dar kada nors ant scenos išvysti mylimą atlikėją, pasirodė juos pradžiuginusios naujienos. MakSim atstovė patvirtino, kad moters būklėje pastebėti teigiami pokyčiai, rašo Starhit.ru.

„Mieli draugai. Visos jūsų maldos ir geri linkėjimai, skirti MakSim, buvo labai reikalingi. Gydytojai kol kas nepateikia tolimesnių prognozių, tačiau tai, kad įvyko teigiami pokyčiai, džiugina. Būkite sveiki, rūpinkitės savimi ir artimaisiais“, – sakė Margarita Sokolova.

Kokie teigiami pokyčiai pastebėti MakSim būklėje, neatskleidžiama.

Primename, kad dainininkė į ligoninę buvo paguldyta įtariant užsikrėtimą koronavirusu. Atlikti testai parodė neigiamą rezultatą. Po tyrimų paaiškėjo, kad jai - plaučių uždegimas.

Iš pradžių dainininkė buvo sąmoninga, aktyviai reiškėsi socialiniuose tinkluose, tačiau netrukus jos būklė pablogėjo, o galiausiai MakSim buvo prijungta prie ventiliatoriaus, vėliau sukelta ir dirbtinė koma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas