Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Švedijos sosto įpėdinė su vyru neištvėrė: sureagavo į gandus apie skyrybas

Apie karališkąją švedų šeimą neseniai ėmė sklisti nemalonios kalbos, esą byra Švedijos princesės Victorios ir jos vyro princo Danielio santuoka. Pora gandų paprastai nekomentuoja, tačiau šįsyk nutarė nutraukti tylą.
Švedijos princesė Victoria, princas Danielis
Švedijos princesė Victoria, princas Danielis / „Scanpix“ nuotr.

Švedijos princesė Victoria ir jos vyras princas Danielis pasidalijo pareiškimu socialiniuose tinkluose ir paneigė gandus apie jų skyrybas, kad pašalintų „plačiai pasklidusius neigiamus gandus“ apie jų santykius.

Švedijos karališkieji atstovai teigė, kad paprastai nesiima jokių spėlionių apie savo santykius, tačiau šįkart nusprendė išspręsti situaciją, kad „apsaugotų“ savo šeimą.

„Dėmesį atkreipė paplitę neigiami gandai apie mūsų privačius santykius. Skleidžiami įtarimai apie išdavystę ir artėjančias skyrybas. Paprastai gandų ir spėlionių nekomentuojame, tačiau norėdami apsaugoti savo šeimą, norime kartą ir visiems laikams aiškiai pasakyti, kad dabar sklindantys gandai yra visiškai nepagrįsti“, – rašė pora.

Švedų karališkoji šeima – pasyvūs socialinių tinklų dalyviai ir tokius pasisakymus dalija retai, tad pastarasis jų pasisakymas buvo gana netikėtas žingsnis sprendžiant gandus. Jis tapo didžiule staigmena visuomenei ir sulaukė dėmesio visame pasaulyje.

Viktorija ir Danielis susituokė 2010 m. birželio 19 d. Jų vestuvių ceremonijoje, kainavusioje 2 milijonus dolerių, dalyvavo ir kiti tarptautiniai karališkieji asmenys, įskaitant Monako princą Albertą, Nyderlandų karalienę Beatričę ir Vesekso grafą bei grafienę.

Praėjusių metų liepą Viktorija su šeima Solliden rūmuose šventė savo 44-ąjį gimtadienį po to, kai dėl pandemijos buvo atšauktos dvi ankstesnės jos gimtadienio šventės, dar žinomos kaip Viktorijos diena.

Viktorija yra vyriausias karaliaus Karlo XVI Gustavo vaikas ir Švedijos sosto įpėdinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas