Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šveicariją sukrėtė kraupus nusikaltimas – sutuoktinis nužudė ir trintuvu susmulkino tituluotą gražuolę

Šveicariją sukrėtė nesuvokiamo žiaurumo nusikaltimas – buvusią „Mis Šveicarija“ finalininkę Kristiną Joksimovič mirtinai uždusino jos vyras, kuris po to jos palaikus susmulkino trintuvu.
Kristina Joksimovič
Kristina Joksimovič / Instagram nuotr.

38-erių K.Joksimovič buvo rasta negyva savo namuose Binningene, netoli Bazelio, šių metų vasarį.

Dėl šio nusikaltimo buvo suimtas jos vyras Tomas, su kuriuo moteris augino dvi dukras. Nors iš pradžių savo kaltę neigė, neilgai trukus vyras prisipažino nužudęs žmoną.

Per kovo mėnesį vykusią nusikaltimo rekonstrukciją Tomas teigė, kad moters nužudymas buvo savigyna – neva žmona užpuolė jį peiliu. Tačiau tyrimo metu nustatyta, jog K.Joksimovič buvo uždusinta. Vėliau jos kūnas buvo išpjaustytas, naudojant pjūklą, peilį ir sodo žirkles. Skrodimo ataskaita atskleidė dar kraupesnes detales – kūno dalys buvo susmulkintos rankiniu trintuvu ir ištirpintos cheminiame tirpale.

Vida Press nuotr./Kristina Joksimovič su vyru
Vida Press nuotr./Kristina Joksimovič su vyru

Tomas buvo suimtas kitą dieną po to, kai buvo rastas jo žmonos kūnas. Iš pradžių jis teigė, kad supanikavo radęs moterį negyvą, todėl supjaustė jos kūną, tačiau tyrėjai šią versiją greitai atmetė.

Vietos naujienų portalas „BZ Basel“ praneša, kad teismas trečiadienį atmetė 41-erių vyro prašymą paleisti jį lygtinai iš įkalinimo įstaigos.

Kaip skelbia leidinys „20 Minuten“, K.Joksimovič buvo karūnuota „Mis Šiaurės Vakarų Šveicarija“ konkurse ir 2007 metais tapo „Mis Šveicarija“ finalininke. Vėliau ji dirbo podiumo trenere, turėjo savo verslą.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne