Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai bent sužadėtuvės: sraigtasparnis, stadionas, rožinis „Range Rover“ ir žiedas už 100 tūkst.

Pompastikos niekada nebus per daug – taip greičiausiai galvojo garsus Naujosios Zelandijos treneris, „YouTube“ žvaigždė Josefas Rakichas, kai planavo, kaip pasipiršti savo mylimajai Mimi. Ir jam neužteko vienos geros idėjos – savo piršlybose vyras įgyvendino viską, kas tik šovė į galvą.
Josefas Rakichas ir jo sužadėtinė Mimi
Josefas Rakichas ir jo sužadėtinė Mimi / „Instagram“ nuotr.

O dabar šios pompastiškos sužadėtuvės vyrauja socialiniuose tinkluose ir pasaulio žiniasklaidoje (negalima paneigti, kad tai nebuvo dar vienas iš Josefo tikslų planuojant sužadėtuves).

Visų pirma Josefas Rakichas pamelavo savo merginai Maryam Matti, meiliai vadinamai tiesiog Mimi, kad jiedu vyksta į renginį, į kurį kviečiami yra atvykti ne mašina, o sraigtasparniu.

Pusiaukelėje Mimi buvo užrištos akys ir ji galėjo tik spėlioti, koks siurprizas jos laukia. Tuo tarpu 750 tūkst. Josefo sekėjų instagrame jau žinojo, kad ji skraidinama į savo sužadėtuves – apie tai vyras pats pasigyrė socialiniame tinkle.

„Sraigtasparnyje. Tuoj pasipiršiu Mimi. Eikit žiūrėkit gyvai mano snapchat'e. Ir nesibaiminkit rašyti jai, nes aš jau paėmiau iš jos telefoną cha cha“ – prie asmenukės iš sraigtasparnio greta mylimosios užrištomis akimis rašė Josefas.

Neilgos kelionės tikslas buvo specialiai šiai progai išnuomotas visas „Eden Park“ stadionas (talpinantis 50 tūkst. žmonių!), kuriame susirinko per 100 Josefo ir Mimi draugų bei artimųjų.

Iškėlęs mylimąją iš sraigtasparnio, Josefas pastatė ją priešais didžiulę rožinę dėžę su baltu kaspinu ir atrišo Mimi akis. Ją atidarius pabiro daugybė rožinių ir baltų balionų, o centre stovėjo naujutėlaitis „Range Rover“ automobilis. Ir ne šiaip koks, o rožinis ir dar vardinis! Tačiau tai – tik smulkmena lyginant su tuo, kas buvo užrašyta ant priekinio mašinos stiklo: „Ar tekėsi už manęs?“.

Nė nereikia sakyti, kad staigmeną po staigmenos matanti Mimi sunkiai spėjo reaguoti, kas vyksta, ir kai perskaičiusi tai atsisuko į Josefą, šis jau klūpėjo ant vieno kelio ištiesęs jai dėžutę su žiedu. Didžiuliu ir įspūdingu – jo vertė siekia net 100 tūkst. dolerių!

Na o kaip gi be fejerverkų – jie ėmė šaudyti vos Josefui su Mimi tapus sužadėtiniais.

Šias piršlybas jie tuojau pat atšventė stadione su savo artimiausiais žmonėmis. Josefas su Mimi susižadėjo po trejų metų draugystės.

Visą šių pompastiškų piršlybų video galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: Pompastiškos „YouTube“ žvaigždės Josefe Rakicho sužadėtuvės

yes forever and ever ????

A post shared by @ maryammattii on

Engaged ???????? hello fiancé @josefrakich

A post shared by @ maryammattii on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas