Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tatuiruočių ant veido manijai pasidavė ir modelis Amber Rose: įkvėpė Kobe Bryanto žūtis

Ekstravagantiškasis modelis Amber Rose tapo viena tų žvaigždžių, pasidavusių tatuiruotės ant veido manijai. Ant moters kaktos tatuiruočių meistras įamžino A.Rose atžalų vardus. Pasak CNN.com, šiam žingsniui ją įkvėpė legendinio krepšininko Kobe Bryanto ir jo dukros tragiška žūtis.
Amber Rose veido tatuiruotė
Amber Rose veido tatuiruotė / „Instagram“ nuotr.

Modelio ir aktyvistės vardas užsienio spaudos antraštėse atsidūrė jai ant kaktos išsitatuiravus žodžius „Bash Slash“. Šiuo gestu moteris įamžino savo sūnų Sebastiano Tayloro (Basho) ir Electrico Alexandero Edwardso (Slasho) atminimus.

Daugiau detalių apie tatuiruotę ant kaktos A.Rose atskleidė laidoje „One on One with Keyshia Cole“.

„Nenoriu, kad tai skambėtų labai lėkštai, bet Kobe (Bryanto) mirtis mane privertė susimąstyti apie savo gyvenimą, – sakė ji. – Nenoriu, kad žmonės manytų, jog „O, mirė Kobe, o tu nuėjai ir pasidarei tatuiruotę“. Bet buvo labai panašiai.“

15min primena, kad žinomas krepšininkas K.Bryantas ir jo trylikametė dukra Gianna Bryant praeitą mėnesį žuvo sraigtasparnio avarijoje.

36-erių A.Rose patikslino, kad tai ne vienintelė ją pasidaryti tatuiruotę labiausiai matomoje kūno vietoje paskatinusi priežastis. Kita – jos tėčiui, kai šiam buvo 40 metų, diagnozuotas vėžys.

„Jis dabar remisijoje ir jam viskas gerai, bet jis vos nemirė, – tęsė A.Rose. – Ilgai laukiau, kad pasidaryčiau šią tatuiruotę. Pagalvojau, kad „Žinai, gyvenimas trumpas, tad ryžkis tam. Tiesiog gyvenk savo geriausią gyvenimą.“

Moteris patikino dėl to nė kiek nesigailinti: „Esu laiminga, kad ją pasidariau.“

Kaip ir buvo galima tikėtis, A.Rose naujas piešinys socialinėje erdvėje sulaukė labai įvairių reakcijų. Ji atkreipė ir JAV pokalbių laidos vedėjos Wendy Williams dėmesį.

„Amber, žinai, myliu tave, mergyt, bet kodėl tu sugadinai savo kaktą?“ – sakė W.Williams ir pajuokavo, kad jei kada nors A.Rose norės tatuiruotę uždengti, tai ji padaryti gali su peruku, panašiu į Annos Wintour firminę šukuoseną.

„Scanpix“ / „PA Pictures“ nuotr./Milano mados savaitės svečiai: Anna Wintour
„Scanpix“ / „PA Pictures“ nuotr./Milano mados savaitės svečiai: Anna Wintour

A.Rose neleido šiai už Atlanto žinomos televizijos asmenybės kritikai praslysti pro jos ausis, tad modelis jai ir kitiems prieš ją nusiteikusiems asmenims socialiniame tinkle rašė: „Žmonės, kurie sako, jog esu per graži veido tatuiruotei, yra tie patys, kurie kartoja, jog esu „per daug graži“, nors iš tiesų jie mano kitaip ir man meluoja… (…) Šios istorijos moralas yra toks, kad darykite, ką tik norite gyvenime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas