Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Taylor Swift persekiotojas ryte apsilankė jos namuose: policija ėmėsi veiksmų

Praėjusį mėnesį Taylor Swift savo namuose Niujorke sulaukė nepageidaujamo svečio – tariamo persekiotojo. Jį neseniai suėmė Niujorko policija, dėl to, kad jis grasino pakenkti dainininkei.
Taylor Swift
Taylor Swift / „Scanpix“ nuotr.

Niujorko teisėsaugos šaltiniai portalui TMZ teigia, kad Joshua Christianas penktadienio vakarą buvo sulaikytas savo namuose dėl atlikėjos Taylor Swift persekiojimo. Policija susekė jį po kelių susidūrimų su dainininke ir jos apsaugos darbuotojais.

Minėto portalo šaltiniai teigia, kad J.Christianas birželio 12 d. apie 10.47 val. ryto nekviestas pasirodė Taylor namuose Manhatane, norėdamas paerzinti T.Swift.

Beth Garrabrant nuotr./Taylor Swift
Beth Garrabrant nuotr./Taylor Swift

Teigiama, kad Joshua į Taylor rezidenciją užsuko naudodamasis pastato domofonu. Teisėsaugos šaltiniai teigia, kad jis tariamai grasino sužaloti Taylor, jei ji atsisakys su juo būti, tačiau taip pat žinoma, kad Taylor neatsiliepė į domofono skambutį ir nekvietė policijos. Manoma, kad policiją iškvietė apsauga.

Anksčiau buvo pranešta apie panašius atvejus, kai Taylor namuose buvo areštuojami vyrai. Tai vyko įvairiose vietose – nuo Rod Ailendo iki Niujorko ir Beverli Hilso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas