Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėvas kontroliuos Britney turtą

Dainininkės Britney Spears tėvas Jamie gavo teismo leidimą kontroliuoti dukters biudžetą neribotą laiką, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Dainininkė Britney Spears
Dainininkė Britney Spears / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jamie atsakingu už Britney finansus teismo buvo paskirtas tada, kai paaiškėjo, jog dainininkė nebesusitvarko su savo asmeniniu gyvenimu. Šios teisės Britney tėvas turėjo netekti jau gruodžio pabaigoje, tačiau Los Andželo teismas paskelbė, jog sprendimas pratęsiamas galioti neribotą laiką.

Ilgame posėdyje ištyrus visus dokumentus ir įvertinus Britney psichinę būklę, advokatas Samuelis Inghamas pareiškė: „Kelis kartus kalbėjausi su Britney ir ji neprieštaravo, kad ši teisė galiotų neribotą laiką“.

Los Andželo aukštesniojo teismo įgaliotinė Reva Goetz sakė: „Teismas nusprendė, kad nuolatinė turto kontrolė yra būtina ir pagrįsta, kadangi dainininkės finansiniai reikalai reikalauja išskirtinio dėmesio“.

Jamie, kurį teisme atstovauja advokatas Andrew Walletas, gavo teisę kontroliuoti kilnojamąjį bei nekilnojamąjį Britney turtą.

Teisės ekspertai skuba pridurti, kad Jamie suteikta nuolatinė teisė kontroliuoti dukters biudžetą nebūtinai reiškia, kad atlikėja ateityje negalės pati perimti šių pareigų.

Advokatas Terry K. Wassermanas, atsakingas už Britney psichinės būklės įvertinimą, kalbėjo: „Žmonės neturėtų galvoti, jog žodis „nuolatinis“ reiškia kontrolę visam likusiam gyvenimui. Tai tiesiog formalumas, padedantis išvengti nuolatinių teisės atnaujinimų“.

Artimas Britney šaltinis sakė: „Tai netruks amžinai. Šią teisę ji perleidžia norėdama praleisti daugiau laiko su savo vaikais, atsidėti muzikai ir kitai veiklai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai