Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tikroji nesantaikos tarp S.Stallones ir R.Gere'o priežastis – apsikumščiavimas dėl princesės Dianos dėmesio?

Ar kada nors susimąstėte, kodėl viename filme nesate matę aktorių Richardo Gere'o (71 m.) ir Sylvesterio Stallones (74 m.)? Sakote, kad jie sukurti skirtingų žanrų vaidmenims? O kaip reaguotumėte, jei sužinotumėte, jog kartą drauge jie dirbti bandė, bet vienas jų dar filmavimų pradžioje buvo atleistas ir nuo to laiko tarp aktorių atsirado trintis, vieno vakarėlio, kuriame dalyvavo garbingi svečiai ir princesė Diana, metu vos nevirtusi muštynėmis?
Sylvesteris Stallone, princesė Diana, Richardas Gere'as
Sylvesteris Stallone, princesė Diana, Richardas Gere'as / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Dar pačioje jų karjerų Holivude pradžioje būsima „Rokio“ žvaigždė Sylvesteris Stallone ir „Gražioje moteryje“ puikiai pasirodęs Richardas Gere’as buvo suporuoti 1974 metų filmui „The Lords of Flatbush“, rašo Biography.com.

Tačiau kai į šių aktorių juostos premjerą atvyko žiūrovai, pastarieji nustebo vietoje Richardo Gere’o išvydę Perry Kingą. Pasirodo, pastarasis pasiūlymą vaidinti minėtame filme gavo Richardui Gere’ui jo netekus dėl vyravusios įtampos tarp jo ir Sylvesterio Stallones.

„Mes niekada nesutarėme, – 2006-aisiais „Ain’t It Cool News“ sakė Sylvesteris Stallone. – Jis vaikštinėdavo su savo per dideliu motociklininko švarku lyg būtų kiečiausias apvaliojo stalo riteris.“

Nors abu aktoriai atskirai susikūrė pavydėtinas karjeras, tarpusavyje jie varžosi jau daugiau nei keturis dešimtmečius. Kodėl? Manoma, kad viskas prasidėjo nuo apie Richardą Gere’ą to paties Sylvesterio Stallones paskleisto gando, jog užpakalyje jam buvo įstrigusi smiltpelė ir jis turėjo vykti į ligoninę. Tuo tarpu Eltonas Johnas tikina, jog ne pačių gražiausių aktorių santykių priežastis – apsikumščiavimas dėl princesės Dianos.

Visko pradžia

Nuo pat pirmo susitikimo filmo „The Lords of Flatbush“ aikštelėje, tarp Sylvesterio Stallones ir Richardo Gere’o atsirado įtampa.

„Vieną dieną, improvizuojant, jis sugriebė mane ir šiek tiek įsijautė, – interviu apie kovos sceną pasakojo „Rokio“ žvaigždė. – Ramiai jam pasakiau atsipalaiduoti, bet jis buvo įsijautęs į personažą ir nesukalbamas.“

Vida Press nuotr./Richardas Gere'as ir Julia Roberts filme „Graži moteris“ (1990 m.)
Vida Press nuotr./Richardas Gere'as ir Julia Roberts filme „Graži moteris“ (1990 m.)

Tačiau paskutiniu lašu Sylvesterio Stallones kantrybės taurėje tapo įvykis šaltą dieną „Toyota“ automobilio gale. Aktorius sakė valgęs dešrainį, kai į automobilį įsėdo Richardas Gere’as su garstyčiose padažyta, visur varvančia vištiena.

„Jis atsikando vištienos ir ant mano šlaunies užtiško riebaluota garstyčių upė. Alkūne sudaviau jam per galvą ir, galima sakyti, taip išstūmiau jį iš automobilio“, – pasakojo Sylvesteris Stallone.

Nors tuo metu buvo pietų pertrauka, incidento detalės tarp komandos narių pasklido greitai ir galiausiai Richardas Gere’as buvo atleistas.

„Iki šio jis labai manęs nemėgsta, – pasakojo Sylvesteris Stallone. – Jis netgi mano, kad tai aš atsakingas už smiltpelės gandą. Netiesa, bet toks tas gandas.“

Net Sylvesterio Stallones prisipažinimas nesustabdė vienos populiariausių legendų apie Richardą Gere’ą sklidimo. Tuo tarpu pastarasis dėl to net liovėsi skaitęs pranešimus apie save spaudoje.

„Tikėjausi tokio dalyko, bet kai geros reputacijos žurnalai pradėjo kurti istorijas, teigiančias, jog lankiausi šalyje, kurioje net nesu buvęs, su kažkuo, ko net nepažįstu, nusprendžiau į visa tai nebekreipti dėmesio. Tai tik energijos švaistymas“, – 2008-aisiais „Metro“ sakė Richardas Gere’as.

Aktorių nesantaika pagal Eltoną Johną

2019-aisiais pasirodžius Eltono Johno biografijai „Me“, visų dėmesį patraukė joje aprašyta istorija, kurios herojais tapo du Holivudo "sunkiasvoriai" ir britų karališkosios šeimos narys.

Eltonas Johnas pasakojo apie vieną jo surengtą vakarienę, kurioje dalyvavo tokios garsios asmenybės kaip George’as Michaelas, Richardas Curtis, Emma Freud bei Richardas Gere’as su Sylvesteriu Stallone.

„Susiklostė neįprasčiausia scena. Richardas Gere’as ir Diana, atrodė, iškart krito vienas kitam į akį“, – rašė dainininkas.

Jis prisimena gilų pokalbį užmezgusį aktorių ir princesę, stovėjusius priešais židinį, kai netikėtai pasikeitė vakarėlio atmosfera. „Likusiems mums tebekalbant, negalėjau nepajusti keistos atmosferos kambaryje. Sprendžiant iš į juos nutaikytus žvilgsnius, Dianos ir Richardo Gere’o naujai užsimezgusi draugystė nepatiko Sylvesteriui Stallonei. Manau, į vakarėlį jis atvyko tikėdamasis pakabinti Dianą, tačiau jo vakaro planai buvo sujaukti“, – tęsė Eltonas Johnas.

Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir princesė Diana (1993 m.)
Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir princesė Diana (1993 m.)

Atėjus laikui sėsti prie stalo, svečiai susirinko valgomajame, tačiau jame nepasirodė būtent minėti aktoriai, todėl Eltonas Johnas su partneriu Davidu Furnishu išėjo jų ieškoti.

Dingusius aktorius rado būtent pastarasis, pas kitus grįžęs su apie nemalonų įvykį išduodančia veido išraiška. Kaip toliau rašė Eltonas Johnas, „Pasirodo, Sylvesterį Stallonę ir Richardą Gere’ą jis rado koridoriuje, stovėjusius vienas priešais kitą, pasiruošusius išsiaiškinti dėl Dianos suremdami kumščius“.

Pavakarieniavę, princesė Diana ir Richardas Gere’as grįžo prie židinio, kur tęsė pokalbį, o Sylvesteris Stallone „išrūko namo“.

„Nebūčiau atvykęs, jei būčiau žinojęs, kad bus ir žavusis (…) princas. Jei būčiau jos norėjęs, būčiau pasiėmęs“, – pasak Eltono Johno, atkirto jam aktorius.

Incidentas kėlė tik juoką

Sylvesteriui Stallonei išvykus, atmosfera vakarėlyje palengvėjo. „Palaukėme, kol dingo jo automobilis, ir pradėjome juoktis, – rašė Eltonas Johnas. – Tuo tarpu svetainėje Diana ir Richardas Gere’as vis dar svajingai žiūrėjo vienas į kitą. Ji neatrodė sutrikusi.“

Apie tai, kas iš tiesų nutiko tą vakarą dainininko namuose žino tik vakarėlio dalyviai. Kad įvykiai neišgalvoti tikina ir Eltonas Johnas. Tuo tarpu Sylvesteris Stallone, gerbėjui apie tai pasiteiravus komentaruose po senu jo įrašu instagrame, incidentą vadina „visiškai išgalvotu“.

Kad ir kas nutiko, Sylvesteris Stallone ir Richardas Gere’as drauge tame pačiame filme daugiau nebevaidino. Jųdviejų nesutiksime ir tame pačiame renginyje, nepaisant to, kad Holivudo dalimi jie yra jau daugiau nei 40 metų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sylvesteris Stallone įspūdingo grožio rezidencijai ieško naujo šeimininko: tinka ir poilsiui, ir šventėms

Richardas Gere'as už 36,5 mln. dolerių pardavė 114 metų senumo vilą Konektikute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas