Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Topshop“ paveldėtoja Chloe Green ir buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas susilaukė sūnaus

„Topshop“ tinklo paveldėtoja Chloe Green (27 m.) tapo mama – milijonierė gegužės pabaigoje pagimdė sūnų. Berniuko tėvas – garsusis buvęs nusikaltėlis, o dabar modelis Jeremy Meeksas (34 m.).
Jeremy Meeksas ir Chloe Green susilaukė sūnaus
Jeremy Meeksas ir Chloe Green susilaukė sūnaus / „Instagram“ nuotr.

Ketvirtadienį pati Chloe Green pranešė, kad jau daugiau kaip savaitę džiaugiasi mamos statusu.

„Su džiaugsmu pranešame, kad susilaukėme savo gražaus berniuko Jaydeno Meekso-Greeno. Jis gimė 2018-ųjų gegužės 29-ąją. Mamytė ir kūdikis abu jaučiasi gerai. Maloniai prašome gerbti mūsų privatumą. Su daug meilės, Chloe ir Jeremy“, – nuotrauką, kurioje matyti naujagimio rankytės, laikančios abiejų tėvų pirštus, pakomentavo ji.

Pranešama, kad Chloe buvo užsispyrusi gimdyti ir savo motinystės pradžią praleisti jūroje – t.y. tėvui priklausančioje jachtoje, plaukiojant po Viduržemio jūrą.

„Chloe pasakojo draugams, kad ji žada gimdyti jachtoje. Jos gydytojas bus su ja toje jachtoje paskutines jos nėštumo savaites ir pasiliks kartu pirmas kūdikio gyvenimo savaites, – dar prieš jai pagimdant sūnų leidiniui „The Sun“ pasakojo vienas šaltinis. – Toji jachta plaukios po Europą – turbūt kur nors Viduržemio jūroje, kai jai ateis metas gimdyti. Jie ketina laive praleisti mažiausiai šešis mėnesius.“

Vida Press nuotr./Jeremy Meeksas ir Chloe Green kelios dienos prieš gimdymą
Vida Press nuotr./Jeremy Meeksas ir Chloe Green kelios dienos prieš gimdymą

„Chloe visada svajojo pagimdyti jūroje – ji labai gerai jaučiasi ten. Ji nori būti viena su savo šeima ir toli nuo smalsių akių, kol pratinsis prie motinystės. Ir mano, kad tai geriausiai padaryti pavyks būnant jachtoje jūroje“, – pridūrė šaltinis.

Žinia, kad pora laukiasi kūdikio, pasklido tik kovo pabaigoje – likus vos dviem mėnesiams iki gimdymo.

Šis kūdikis milijonierei – pirmas vaikas, tuo tarpu Jeremy Meeksas jau turi devynerių metų sūnų iš pirmos santuokos.

15min primena, kad interneto sensacija tapęs „gražuolis nusikaltėlis“ Jeremy Meeksas su „Topshop“ paveldėtoja Chloe Green susipažino prieš metus Kanuose, ir neilgai trukus jiedu užmezgė slaptą romaną – abu tuo metu turėjo antrąsias puses, bet neatsispyrė vienas kito traukai.

Jųdviejų romanas į dienos šviesą išlindo, kai paparacai nufotografavo Jeremy Meeksą su Chloe Green romantiškai leidžiančius laiką jachtoje prie Turkijos krantų – tik tada apie vyro neištikimybę sužinojo ir Jeremy Meekso žmona Melissa Meeks, kuri, likusi namuose Amerikoje, manė, jog jos vyras dirba.

Kai jau nebebuvo prasmės slapstytis, Jeremy Meeksas nusprendė oficialiai išsiskirti su žmona ir stačia galva pasinėrė į naują romaną.

Vida Press nuotr./Jeremy Meeksas ir Chloe Green
Vida Press nuotr./Jeremy Meeksas ir Chloe Green

Ir nors iš pradžių daug kas manė, kad buvusio nusikaltėlio ir milijonierės romanas tikrai neturi ateities, o pasibaigus vasarai baigsis ir meilė, jų santykiai laikosi tvirtai.

15min primena, kad Jeremy Meeksas interneto sensacija tapo 2014-aisiais, kai policija paviešino per reidą sulaikyto nusikaltėlio nuotrauką „Facebook“ paskyroje ir ši sulaukė netikėtos reakcijos – moterys iš viso pasaulio masiškai pradėjo dalintis ja ir girti jo išvaizdą komentaruose. Jeremy Meeksas iš kalėjimo, kur praleido dvejus metus, išėjo 2016 metų kovą. Vos grįžęs į laisvę „gražuolis nusikaltėlis“ pradėjo modelio karjerą.

„Facebook“/Stoktono policijos departamento nuotr./Jeremy Meeksas
„Facebook“/Stoktono policijos departamento nuotr./Jeremy Meeksas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas