Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Translytė Zofija susižadėjo su mylimuoju Luku: „Tu parodei, kas yra tikra meilė“

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti transseksualė plaukų stilistė, tinklaraštininkė Zofija Krocaitė išgyvena džiugų etapą – jai pasipiršo mylimasis Lukas.
Zofija Krocaitė ir jos sužadėtinis Lukas
Zofija Krocaitė ir jos sužadėtinis Lukas / Socialinių tinklų nuotr.

Džiugia naujiena Zofija pasidalijo feisbuke. Ji paviešino kelias nuotraukas, kuriose matyti jos mylimasis Lukas ir sužadėtuvių žiedas.

„Tu mane išmokei, kad esu daugiau nei mylima, ir parodei, kas yra tikra meilė. Dievinu tave, Lukai. Taip, kaip šnabždėdavau tau į ausį per mūsų pirmuosius pasimatymus. Todėl noriu sušnabždėti „milijoną TAIP“ mums ir mūsų ateičiai“, – rašė Zofija.

Primename, kad tinklaraštininkė ir plaukų stilistė Zofija, socialiniuose tinkluose išgarsėjusi kaip Zofija Palenta, ilgus metus pase buvo įrašyta Egidijaus Kroco vardu, nors jos visa esybė sakė, kad turi būti kitaip. Praėjusiais metais lietuvės svajonė išsipildė: ji pasikeitė vardą ir pavardę į – Zofija Krocaitė.

Kaip portalui Žmonės.lt atskleidė pašnekovė, akimirkos, kai galės oficialiai pasikeisti vardą, ji nekantriai laukė nuo pat 2018-ųjų metų, kai išsilaisvino iš vyriško kūno ir, kaip pati sako, tapo tikrąja savimi.

Asmeninio albumo nuotr./Zofija Palenta
Asmeninio albumo nuotr./Zofija Palenta

„Kai supratau, kad esu translytė, nebuvo jokių abejonių dėl vardo keitimo, to labai laukiau ir norėjau. Tuo labiau, kad man mano senasis vardas kėlė labai daug nepatogumų gyvenime, pavyzdžiui, oro uoste tikrinant dokumentus ar tiesiog einant į klubą. Manau, kad man tai padės dar labiau jaustis savimi“, – portalui Žmonės.lt sakė Zofija.

Zofija sako, kad savo istorija viešai dalijasi siekdama įkvėpti aplinkinius – nesvarbu, kokiame kūne gimėme, reikia nebijoti gyventi savo gyvenimo ir drąsiai daryti tai, ko išties norisi.

„Noriu įkvėpti jaunus asmenis, kad jie jaustųsi stipriau, kad jaustųsi ne vieni, nes kai aš augau, tokio pavyzdžio savo aplinkoje neturėjau. Noriu būti tuo pavyzdžiu ir parodyti, kad mes galime gyventi savo gyvenimą, būti tuo, kuo norime būti, nepaisant to, ką pagalvos kiti“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt tąkart pridūrė Zofija.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius