Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tualete E.Sheeranas laikosi vienos taisyklės: kodėl vengia naudotis pisuarais?

Edas Sheeranas (30) saugiai jaustis negali net ir ten, kur atlieka gamtinius reikalus. Visame pasaulyje žinomas dainininkas pasidalijo taisykle, kurios laikosi viešuosiuose tualetuose.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Edas Sheeranas

Hito „Shape of You“ atlikėjas prisipažino, kad prispyrus reikalui niekada, arba bent jau vengia lengvintis į pisuarą. Šios taisyklės laikytis jis pradėjo po to, kai ne kartą viešuosiuose tualetuose sutikti gerbėjai, jam besinaudojant pisuaru, bandydavo pasilenkti ir pamatyti jo lytinius organus, rašo Mirror.co.uk.

Pasak Edo Sheerano, jei visi pertvaromis ir durimis atskirti unitazai užimti, jis pasirinks paskutinė eilėje stovintį pisuarą, kad pašaliniams kiltų kuo mažiau pagundų žvilgtelėti ten, kur nereikia.

„Net jei yra 20 pisuarų ir aš išsirinkau patį paskutinį, kas nors būtinai atsistos šalia, kad tik galėtų užmesti akį. Tad turiu taisyklę jais nesinaudoti“, – tinklalaidėje „Armchair Expert“ pasakojo Edas Sheeranas.

Edijs Andersons nuotr./Edo Sheerano koncerto akimirka
Edijs Andersons nuotr./Edo Sheerano koncerto akimirka

Tikrai nepavydėtina situacija, į kurią dainininkas, pasirodo, buvo patekęs ir su aktoriumi Kitu Haringtonu, serialo „Sostų karai“ žvaigžde.

„Stovi ten ir galvoji „O, Dieve. Tai taip nemalonu. Šalia manęs Džonas Snou“, nežinant, kad jis taip pat galvoja „Na ir nemaloni situacija“, – kaip vieną pavyzdžių pateikė Edas Sheeranas, taip pat nusifilmavęs populiariame seriale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas