Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ukrainos laidų vedėjas D.Salemas sako vos nežuvęs: ketino atsisveikinti su šeima

Ukrainos televizijos laidų vedėjas Danielis Salemas, kuris yra Ukrainos teritorinės gynybos pajėgų narys, papasakojo apie tai, kaip jį asmeniškai palietė karas. Vyras prisiminė akimirką, kai netgi buvo per plauką nuo mirties.
Danielis Salemas
Danielis Salemas / Instagram nuotr.

Apie pavojingą situaciją, kurioje buvo atsidūręs, D.Salemas papasakojo laidoje „Zirkovyj šliach“. Anot laidų vedėjo, situacija vos nesibaigė tragiškai, o jis jau buvo pasiruošęs instagrame įrašyti atsisveikinimo žinutę.

„Kai į mus šaudė tankas, mums tiesiog pasisekė, kad spėjome laiku ištrūkti iš pasalos ir įsėsti į automobilį, į kurį jau buvo pataikęs sviedinys...

Aš jau buvau įsijungęs savo instagramą įrašyti atsisveikinimo arba pasakyti, kad man patinka, jog mano dukra vėliau tai pamatys ir didžiuosis manimi. Važiavome, o aplinkui viskas degė", – laidoje „Zirkovyj šliach“ pasakojo Danielis.

Laimei, tragedijos buvo išvengta. Beveik nuo pat Rusijos invazijos pradžios Ukrainos teritorinės gynybos gretose esantis D.Salemas pridūrė, kad visada stengiasi išlikti pozityvus – įsivaizduoja, kaip grįžta namo pas savo žmona ir dukrą.

D.Salemas taip pat prisipažino, kad dėl karo Ukrainoje nustojo bendrauti su kai kuriais draugais.

„Tai yra principai, kurių negaliu peržengti. Tai normalu, tai yra emocijos, ugnis, kuri yra manyje. Taip yra dėl to, ką mačiau, kas negali nesukelti emocijų ir ašarų mano akyse. Galbūt vėliau atvėsiu, bet net jei ir nutrūktų santykiai su šiais žmonėmis, man tai nerūpi. Svarbiausia, kad jie nuveiktų ką nors naudingo“, – užsiminė Danielis.

Kiek anksčiau savo instagramo paskyroje D.Salemas parodė savo apšaudytą automobilį. Filmuotoje medžiagoje matyti, kad dėl apšaudymo buvo pažeistos automobilio durelės, taip pat apgadintas transporto priemonės vidus.

„Aš nenoriu karo, nenoriu skausmo, vienas klausimas – kodėl! Mes saugome savo žemę. Mes laimėsime, nes mokame mylėti, mokame giliai kvėpuoti, mokame juoktis baimės akivaizdoje", – įsitikinęs D.Salemas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas