Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Už 42 metais vyresnio mylimojo ištekėjusi moteris: „Žmonės galvoja, kad jis – mano senelis“

Nepaisant 42 metų amžiaus skirtumo, 70-erių Davidas ir 28-erių Jackie pradėjo bendrą gyvenimą Ouklande, Kalifornijoje. Dalindamiesi savo bendro gyvenimo akimirkomis, pora sulaukia nemažai kritikos, tačiau jų pozityvumas ir meilė – įkvepia.
Davidas ir Jackie
Davidas ir Jackie / Asmeninio archyvo nuotr., stopkadras
Temos: 2 Meilė Santykiai

„Man 28-eri, o mano vyrui 70 metų – žmonės galvoja, kad jis mano senelis, bet mes esame įsimylėję“, – prisistato filipinietė Jackie.

42 metų amžiaus skirtumą turinti sutuoktinių pora buvo priversta ginti savo santykius po to, kai internautai pareiškė, kad jų „meilė yra melas“.

Stopkadras/Davidas ir Jackie
Stopkadras/Davidas ir Jackie

Tačiau apie viską – nuo pradžių... 70-metis Davidas su 28-erių Jackie susipažino internetinėje pažinčių svetainėje, kai prieš septynerius metus keliavo po Filipinus, jos gimtąją šalį.

Pora greitai susižavėjo ir, prieš Davidui grįžtant namo į Ouklandą, nuėjo į kelis pasimatymus. Tačiau negalėdamas išmesti Jackie iš galvos, po trijų mėnesių jis išskrido atgal į Filipinus, kad pakviestų ją į dar vieną pasimatymą.

Kalbėdamas „YouTube“ kanale „Love Don't Judge“ Davidas sakė: „Mes susipažinome, kai buvau Filipinuose. Naudojausi pažinčių svetaine. Vieną dieną pamačiau jos anketą – kone pašokau nuo kėdės. Tai, ką pamačiau, mane taip sužavėjo.“

Asmeninio archyvo nuotr./Davidas ir Jackie
Asmeninio archyvo nuotr./Davidas ir Jackie

Per antrąją kelionę į Filipinus Davidas nustebino Jackie ir jai pasipiršo. Ji gavo Amerikos vizą maždaug po 11 mėnesių – tada pora ėmė planuoti vestuves.

„Mūsų vestuvės buvo smagios. Tai buvo geriausia mano gyvenimo diena, – sakė Jackie. – Tačiau gaila, kad mano tėvai ir broliai bei seserys negalėjo atvykti į Ameriką. Mano šeima mane labai palaiko, taip pat ir draugai. Nesigailiu, kad ištekėjau už Davido, nes jis tikrai geras žmogus. Jis mane myli, gerbia ir yra geriausias.“

Asmeninio archyvo nuotr./Davidas ir Jackie
Asmeninio archyvo nuotr./Davidas ir Jackie

Nors Jackie tvirtina, kad nesijaudina dėl jų amžiaus skirtumo, Deividas sako, kad nerimavo dėl to, kaip reaguos kiti. „Kai susižadėjome su Jackie, nuolat jai primindavau apie amžiaus skirtumą ir primindavau, kad esu vyresnis už jos tėvus.“

Vietinėje vaistinėje dirbanti Jackie kartą per metus grįžta į Filipinus aplankyti savo šeimos ir kiek galėdama paremti ją finansiškai. Tuo tarpu Davidas jau yra pensininkas.

„Aš išėjau į pensiją. Aš moku didžiąją dalį sąskaitų, bet Jackie turi darbą, kad galėtų išlaikyti mūsų šeimą.“

Asmeninio archyvo nuotr./Davidas ir Jackie
Asmeninio archyvo nuotr./Davidas ir Jackie

Apie savo santykius „TikTok'e“ kalbanti pora sulaukė nemažai kritikos, nes vartotojai abejoja, ar jų meilė yra „tikra“.

„Daugelis Davidą vadina mano „sugar daddy“, sako, kad esu žaliosios kortelės ieškotoja, aukso ieškotoja... Bet manęs tai tikrai nepaveikė, nes tai netiesa.“

Nepaisant neigiamų komentarų, Davidas sako, kad Jackie „labai pagerino jo gyvenimą“ – ir jis nebeįsivaizduoja kasdienybės be jos.

„Nuo tada, kai susipažinome, negaliu būti laimingesnis. Jei du žmonės myli vienas kitą ir nori eiti per gyvenimą vienas su kitu, amžius tėra skaičius“, – visiems kritikams atsako jis.

VIDEO: I'm 28, He’s 70 - And It's Not For A 'Green Card' | LOVE DON'T JUDGE

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi