Užaugusi „Skambučio“ žvaigždė Daveigh Chase atsidūrė už grotų: važiavo vogtu automobiliu

Aktorė Daveigh Chase, kuri vaikystėje gąsdino žiūrovus kultiniame siaubo filme „Skambutis“, atsidūrė už grotų: Los Andželo policija sulaikė merginą važiuojančią vogtu automobiliu.
Siaubo filme „Skambutis“ išgarsėjusi aktorė Daveigh Chase
Siaubo filme „Skambutis“ išgarsėjusi aktorė Daveigh Chase / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša portalas TMZ, ankstyvą antradienio rytą 27-erių mergina atsidūrė už grotų, nes važiavo vogtu BMW automobiliu.

Daveigh Chase sėdėjo keleivio vietoje, tačiau net ir važiavimas mašina be savininko sutikimo Kalifornijos valstijoje laikomas nusikaltimu. Už grotų atsidūrė ir vogtą mašiną vairavęs vaikinas.

Los Andželo policija pradėjo tyrimą, kad išsiaiškintų, kas pavogė tą BMW, o iki tol Daveigh Chase turės leisti laiką areštinėje – nebent būtų sumokėtas 25 tūkst. JAV dolerių užstatas.

Tai – ne pirmas kartas, kai vaikystėje žvaigžde tapusi mergina susiduria su policija. Šių metų vasarį ji atvežė ir paliko prie ligoninės durų mirštantį vyrą – policija tada ją sulaikė dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo, o vėliau ji buvo susieta ir su tuo įvykiu prie ligoninės. Tiesa, Daveigh Chase nebuvo pareikšti įtarimai dėl to vyro mirties – jis mirė nuo narkotikų perdozavimo.

15min primena, kad Daveigh Chase vaidino Samarą holivudinėje japonų siaubo filmo „Skambutis“ versijoje – už savo pasirodymą tame filme tuo metu 13-metė aktorė laimėjo MTV apdovanojimą kaip „geriausia blogietė“. Vėliau ji vaidino HBO seriale „Big Love“ bei įgarsino pagrindinę heroję „Disney“ animaciniame filme „Lilo ir Stičas“. Naujausias jos darbas – 2016-ųjų trileris „American Romance“.

Vida Press nuotr./Daveigh Chase filme „Skambutis“ (2002 m.) ir realybėje
Vida Press nuotr./Daveigh Chase filme „Skambutis“ (2002 m.) ir realybėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas