Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vedęs JK sveikatos sekretorius įamžintas besibučiuojantis su ištekėjusia padėjėja

Britų sveikatos apsaugos sekretorius Mattas Hancockas pakliuvo į neištikimybės skandalą. 42-ejų vyras, skelbiama, užmezgė romaną su savo padėjėja Gina Coladangelo. Kalbos – ne iš piršto laužtos.
Mattas Hancockas, Gina Coladangelo
Mattas Hancockas, Gina Coladangelo / Vida Press nuotr.

Esą juos aistringai besibučiuojančius užfiksavo stebėjimo kameros, rašo „Dailymail“.

Moteris prie komandos prisijungė tik šių metų kovo mėnesį, o jau gegužės 6 d., apie 15 val., kameros užfiksavo juodu besiglamonėjančius koridoriuje šalia pagrindinio M.Hancocko kabineto.

Mattas Hancockas iki šiol nuolat akcentavo jau 15 metų trunkančią ir, esą, laimingą santuoką su žmona Martha, su kuria susilaukė ir augina tris atžalas.

Į romano skandalą įsivėlusi G.Coladangelo – taip pat sėkmingai sukūrusi šeimą trijų vaikų mama. Jos sutuoktinis – sėkmingas verslininkas Oliveris Tressas, parduotuvių „Oliver Bonas“ įkūrėjas.

Šaltiniai tvirtina, kad toks į viešumą iškilęs romanas daugeliui atrodė neįtikėtinas. Taip pat netyla pasipiktinimo kalbos ir dėl G.Coladangelo padėties – moteris komandai pasamdyta iš mokesčių mokėtojų pinigų, todėl akcentuojama, kad gyventojai apmoka sveikatos apsaugos sekretoriaus meilužės darbo vietą.

Po pasirodžiusio skandalo kalbama, kad M.Hancocko žmona dar neišsikraustė iš šeimos namų ir kitą dieną po skandalo paviešinimo vis dar mūvi vestuvių žiedą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas