Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Velso princesė Catherine baigė chemoterapijos kursą: žinią pranešė vaizdo įraše su šeima

Vėžiu serganti Kate Middleton prakalbo apie dabartinę sveikatos būklę. Velso princesė pranešė baigusi paskutinį chemoterapijos kursą.
Velso princesė Catherine
Velso princesė Catherine

Žinią apie užbaigtą chemoterapinį gydymą Velso princesė pranešė pirmadienį Kensingtono rūmų paskyroje. Prie jos K.Middleton papublikavo ir emocingą vaizdo įrašą, kuriame ji matoma kartu su visa šeima – princu Williamas, princu George’u, princese Charlotte ir princu Louis’u – kartu leidžianti laiką Norfolke.

„Baigiantis vasarai, negaliu apsakyti, koks palengvėjimas užplūdo, kad pagaliau baigiau chemoterapijos gydymą.

Pastarieji devyni mėnesiai mums, kaip šeimai, buvo nepaprastai sunkūs. Gyvenimas, kaip žinote, gali pasikeisti akimirksniu, todėl turėjome rasti būdą, kaip plaukti audringais vandenimis ir nežinomais keliais.

Stop kadrai/Kate Middleton ir princas Williamas
Stop kadrai/Kate Middleton ir princas Williamas

Kelionė vėžio keliu yra sudėtinga, bauginanti ir nenuspėjama visiems, ypač artimiausiems žmonėms. Nuolankiai ji taip pat padeda susidurti akis į akį su savo pačių pažeidžiamumu taip, kaip niekada anksčiau negalvojote, o kartu ir naujai pažvelgti į viską.

Šis laikas mus su Viljamu visų pirma paskatino susimąstyti ir būti dėkingiems už paprastus, bet svarbius gyvenimo dalykus, kuriuos daugelis iš mūsų dažnai laiko savaime suprantamais. Tiesiog mylėti ir būti mylimam.
Dabar daugiausia dėmesio skiriu tam, kad išlikčiau be vėžio. Nors baigiau chemoterapiją, mano kelias į išgijimą ir visišką pasveikimą yra ilgas, todėl ir toliau turiu vertinti kiekvieną dieną, kokia ji bebūtų.

Vis dėlto nekantrauju grįžti į darbą ir artimiausiais mėnesiais, kai tik galėsiu, dalyvausiu keliuose viešuose renginiuose.

Nepaisant visko, kas buvo prieš tai, į šį naują sveikimo etapą įžengiu su nauja viltimi ir nauju gyvenimo vertinimu“, – prie vaizdo įrašo rašė Kate Middleton.

Nors ši naujausia informacija apie Catherine sveikatos būklę yra teigiama ir rodo jos progresą, Velso princesės dar laukia dar ilgas kelias. Kensingtono rūmai pranešė, kad šiuo metu nėra galimybės užtikrintai pasakyti, ar vėžys yra visiškai įveiktas.

Žmonės.lt primena, kad kovo pabaigoje Velso princesė pasidalijo vaizdo įrašu, kurį paskelbė Kensingtono rūmai. Jame Kate kreipėsi į visuomenę atskleisdama, kad jai buvo diagnozuotas vėžys. Tai buvo atrasta per jos pilvo operaciją sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas