Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Venecijoje – už širdies griebiantis Angelinos Jolie poelgis: „Ji fantastiška“

81-ajame Venecijos kino festivalyje susirinko daugybė aktorių, tarp kurių – Angelina Jolie. Savo naujausią filmą „Maria“ pristačiusi Holivudo žvaigždė sužavėjo ir jautriu poelgiu.
Angelina Jolie, Pasqualino Esposito
Angelina Jolie, Pasqualino Esposito / Vida Press nuotr.

Ketvirtadienio vakarą prieš Pablo Larraíno juostos „Maria“ premjerą Venecijos kino festivalyje daugelį sužavėjo jaudinantis momentas. Angelina Jolie, kuri „Netflix“ įsigytame biografiniame filme vaidina garsiąją operos žvaigždę Marią Callas, pasirodžiusi ant raudono kilimo pasilenkė ir pasisveikino su prie lovos prikaustytu gerbėju.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie, Pasqualino Esposito
Vida Press nuotr./Angelina Jolie, Pasqualino Esposito

Tuomet jie trumpai pasikalbėjo, o šį susitikimą stebėjo minios gerbėjų ir festivalio fotografų, rašo „The Hollywood Reporter“.

Minėtas žmogus – italų rašytojas Pasqualino Esposito. Anot žiniasklaidos, pastaruosius kelerius metus jis tapo nuolatiniu Venecijos kino festivalio lankytoju ir užsitikrino vietą ant raudono kilimo, kur stebi juo žengiančias Holivudo žvaigždes.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie, Pasqualino Esposito
Vida Press nuotr./Angelina Jolie, Pasqualino Esposito

„Ji – labai didelės širdies žmogus, – padedamas vertėjo, apie laiką, praleistą su A.Jolie, vėliau sakė P.Esposito. – Ji fantastiška.“

Kaip rašo dailymail.co.uk, P.Esposito serga šoninė amiotrofine skleroze. Tai yra progresuojanti neurodegeneracinė liga, pažeidžianti galvos ir nugaros smegenų nervines ląsteles, kurios atsakingos už raumenis, leidžiančius mums judėti, kalbėti, ryti ir kvėpuoti.

Minėtas A.Jolie gestas sužavėjo gerbėjus. Socialiniuose tinkluose jie gyrė kino žvaigždę už jautrumą ir geranoriškumą.

Žmonės.lt primena, kad 81-ojo Venecijos kino festivalio raudonu kilimu žengė pasipuošusios filmų žvaigždės, modeliai ir kitos garsenybės.

Dešimties dienų trukmės festivalis prasidėjo holivudiškai – su pasauline Timo Burtono filmo „Vabalų sultys 2“ (Beetlejuice Beetlejuice) premjera.

Venecijos kino festivalis vyks iki rugsėjo 7 dienos.

Šis renginys – pirmoji svarbi įtempto festivalių sezono stotelė. Praėjusiais metais Venecijos kino festivalis vyko Holivudo aktorių streiko metu, tad jame nebuvo itin daug žvaigždžių. Tačiau jo įtaka apdovanojimų sezonui išliko stipri: septyni filmai, kurių pasaulinės premjeros įvyko Venecijoje, pelnė 24 „Oskaro“ nominacijas ir penkias pergales, įskaitant juostą „Prasti reikalai“ (Poor Things).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas