Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vienas aršiausių Meghan Markle kritikų Piersas Morganas atsisakė populiarios laidos vedėjo darbo

Pakomentavęs sensacingą princo Harry ir Meghan Markle interviu, visuomenės kritikos strėlių sulaukė populiarios britų ryto laidos „Good Morning Britain“ vedėjas Piersas Morganas. Dėl jo veiksmų tyrimą pradėjo ir JK žiniasklaidos priežiūros institucija, o pats Piersas pareiškė paliekantis minėtos laidos vedėjo kėdę, skelbia užsienio naujienų portalai.
Piersas Morganas
Piersas Morganas / Vida Press nuotr.

„Po diskusijų su ITV Piersas Morganas nusprendė, kad atėjo laikas atsisveikinti su „Good Morning Britain“. ITV priėmė jo pasirinkimą ir neturi daugiau ką pridurti“, – skelbiama kanalo pranešime.

Anksčiau tą pačią dieną Piersas Morganas tebevykstant laidos transliacijai paliko studiją kolegai pasipiktinus jo nuolatine aršia kritika Harry ir Meghan, rašo CNN.

„Suprantu, kad tu nemėgsti Meghan Markle, tai šioje laidoje pabrėžei ne kartą. Ir suprantu, kad su Meghan Markle turi asmeninių ryšių, arba turėjai ir ji juos nutraukė. (...) Ar nuo to laiko ji ką nors apie tave sakė? Nemanau, tačiau tu ją ir toliau menkini“, – sakė „Good Morning Britain“ vedėjas Alexas Beresfordas.

Po šių žodžių nuo kėdės pakilęs Piersas Morganas išėjo iš studijos murmėdamas „Viskas, man jau gana. Atleiskite. Pasimatysime vėliau. Atleskite, negaliu to daryti.“

Laidos ištrauką galite pamatyti čia:

VIDEO: Piers Morgan Storms Off GMB

Po pasaulinio atgarsio sulaukusio Oprah Winfrey pokalbio su Sasekso hercogais, kurio metu Meghan atskleidė kovojusi su mintimis apie savižudybę ir sakė, jog karališkoji šeima išreiškė nerimą dėl jos pirmagimio odos spalvos, savo nuomonę apie jį išsakė Piersas Morganas. Karališkąją porą jis apipylė pašiepiančiais komentarais.

Tviteryje vyras rašė, kad tai buvo „tik dar vienas priminimas, jog bet kuris sukritikavęs Meghan Markle tampa rasistu pašaipūnu“.

Pirmadienį eteryje pasirodžiusioje laidoje Piersui Morganui ramybės nedavė ir klausimas, ar hercogienė sakė tiesą, kad, laukdamasi sūnaus Archie, ji galvojo apie savižudybę. Šiuos komentarus vėliau jis bandė apginti.

Jungtinės Karalystės žiniasklaidos priežiūros institucija „Ofcom“ atskleidė sulaukusi daugiau nei 41 tūkst. žiūrovų skundų (iki antradienio popietės) ir pradėjusi tyrimą dėl pirmadienį pasirodžiusios „Good Morning Britain“ laidos, t. y. ar jos metu nebuvo pažeistos taisyklės.

VIDEO: Meghan Markle tėvas: Harry ir Meghan gerokai persistengė su šiomis istorijomis Oprah

TAIP PAT SKAITYKITE: Sasekso hercogų interviu netikėtumai: nuo antro vaiko lyties atskleidimo iki nesutarimų su Catherine paaiškinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas