Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vyras teigia esantis slaptas Karolio III ir Camillos vaikas: „Įrodyti padės princas Harry“

Didžiojoje Britanijoje gimęs, bet Australijoje gyvenantis elektronikos ir telekomunikacijų inžinierius Simonas Dorante-Day teigia, kad yra karaliaus Karolio III ir Camillos vaikas. Vyras jau triskart kreipėsi į teismą, prašydamas priversti monarchą ir jo žmoną atlikti DNR testus. Nepavykus įrodyti savo tiesos, S.Dorante-Day dabar ėmėsi naujo plano, kuriame svarbus vaidmuo numatytas princui Harry.
Simonas Dorante-Day su žmona
Simonas Dorante-Day su žmona / „Facebook“ nuotr.

Kaip rašo Australijos dienraštis „7 News“, Australijoje ilgus metus gyvenantis S.Dorante-Day vis dar tiki esantis slaptas karaliaus Karolio III ir Camillos sūnus. Siekdamas įrodyti savo tiesą, vyras prieš kelerius metus kreipėsi į teismą.

Vyras portalui „Daily Mail“ prisipažino, kad teismo darbuotojai juokėsi, kai jis pirmą kartą pateikė dokumentus. Ir nepaisant to, kad jo kvapą gniaužiantis teisinis ieškinys jau triskart buvo atmestas, jis nežada nutraukti jau „40 metų trukusių paieškų“, siekiant sužinoti tiesą apie savo biologinius tėvus.

„Instagram“ nuotr./Simonas Dorante-Day
„Instagram“ nuotr./Simonas Dorante-Day

Simonas nekart tvirtino, kad jo įtėviai Winifred ir Ernestas dirbo karalienei Elizabeth II ir princui Philipui ir „daug kartų“ jam sakė, kad jis yra „Charleso ir Camillos vaikas“.

Nors savo tiesos teismuose vyrui jau daugelį metų įrodyti nepavyksta, šįkart jis prakalbo apie kitokį planą. Simonas teigia, kad jam šioje situacijoje turėtų padėti JAV gyvenantis princas Harry.

Simonas dienraščiui „7 News“ teigė planuojantis palyginti savo DNR su princo Harry.

Scanpix nuotr./Karalius Charlesas III
Scanpix nuotr./Karalius Charlesas III

57-erių metų vyras ir jo žmona Elvianna tikina, kad jiems „patikimas šaltinis“ patvirtino, jog princas Harry gali būti pasirengęs padėti surinkti įrodymus.

„Gavome patarimą iš tikrai gero, tikrai patikimo šaltinio, kad turėtume kreiptis į Harry, užmegzti ten ryšį ir paprašyti DNR. Jis sutiktų padėti“, – sakė jo žmona Elvianna.

„Instagram“ nuotr./Simonas Dorante-Day su žmona
„Instagram“ nuotr./Simonas Dorante-Day su žmona

„Buvau labai nustebęs, kai jis tai pasakė. Bet aš tikrai ketinu tai padaryti. Jau seniai palaikau Harry ir Meghan, manau, kad tai, kaip su jais elgėsi karališkoji šeima, yra gėdinga“, – žmonai antrino Simonas.

Simonas patikino, kad pirmuosius žingsnius, siekiant užmegzti ryšį su princu Harry, jau padarė. Jis tikisi teigiamų rezultatų.

„Noriu atsakymų, – sakė jis. – Ir jaučiu, kad princas Harry yra tas žmogus, kuris padės man juos rasti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius